Heymedia

Förbered din skoter för sommarsäsongen 2020

Dela

Vi är mitt i den kalla månaden, december när julen är precis runt hörnet och ett nytt år bankar på dörren och du kanske redan har skrivit önskningarna på din önskelista och hoppas ivrigt att du får det du vill ha. Men vad är dina planer för 2020? 

Reservdelar och förvaring av skotrar 

Vinterscooter och motorcykelvinter är en utsedd säsong där det finns tid att skruva fast maskinen, vare sig den är mekanisk eller kosmetisk. Men hur närmar du dig det? Detta är en lista över vart vi tar en Yamaha Aerox-skoter. 

Förvaring 

Vintern kan vara riktigt hård för alla fordon i allmänhet med allt snö, salt och regn som maskinen utsätts för, så det rekommenderas att hålla skoter på en varm och täckt plats. Du kan antingen göra det till ett skydd för din skoterdär den kan stå ut i kylanutan att skada den. Men det kommer att slita ut dina batterier lite om skoter inte används. 

Återförsäljarlagring 

Många återförsäljare som säljer Scooter, motorcykel eller ATV har tjänsten att de kan lagra din skoter i ett uppvärmt lager där de förvarar olja, batteri och monter på din nära och kära bil. Men historier hörs att olyckor inträffar på sådana platser som motorcyklar och skotrar är välta och det slutar i ett längre fall om vem som ska ansvara för eventuella skador. 

Därför rekommenderas det att du lagrar din skoter själv om det finns utrymme att lagra den. 

Reservdelar 

Granska din skoter för eventuella fel och fel och se till att den överensstämmer med hastighetslagar och förordningar. Det handlar om att börja från topp till botten. 

  1. Mekanisk 
  1. Ficklampor och lampor 
  1. Kosmetisk  

Yamaha Aerox reservdelar Kan gå snabbt och bli dyra, men se till att du köper något som är kvalitet snarare än att behöva byta ut delen efter ett år. Håll motorn frisk genom att byta olja och kontrollera om andra vätskor som kan behöva tömmas och fyllas på nytt. 

Genom att underhålla din skoter kan du säkerställa att du har en lojal maskin som inte kommer att undergå sommarsäsongen när du antingen bara kryssar runt eller till och från en plats. 

Se till att du hittar en bra verkstad 

Var försiktig när du letar efter hjälp utanför. Det bästa att rekommendera är att gå till en auktoriserad verkstad, till exempel Yamaha själv eller välja en verkstad känd för god service och behandling. Men det rekommenderas tydligt att du bekanta dig med hur din skoter är designad och vad som kan behöva bytas ut. 

Byte av vissa mekaniska delar kan vara en tidsförlorare på många punkter. Så om du inte har tid att göra det själv, skulle det vara uppenbart att gå till en workshop som kan hjälpa dig med problemen eller om du behöver ändra något kosmetiskt med din skoter. 

Om

Heymedia
Heymedia
Vestergade 48H, 2 sal
8000 Aarhus C

https://heymedia.dk/

Heymedia er danmarks førende bureau indenfor linkbuilding, pressemeddelelser og outreach.

Följ Heymedia

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Heymedia

Bättre resultat än väntat för nätcasino3.8.2020 15:46:14 CESTPressmeddelande

Sedan den nya spellagen har det funnits en del oro kring spelbranschen. Inte alla företag har varit säkra på att man kommer fortsätta driva sina företag och gå runt. Det här innebär en del oro, men siffrorna visar att det inte har varit så illa som man först trodde. Även om en del minskade intäkter har skett, har det inte varit till den katastrofala nivå man först oroade sig för. Det finns flera olika orsaker till det här och det blir därför svårt att sia om framtiden. Samtidigt finns det en del diskussioner från regeringen om att göra ändringar i spellagen, vilket kan komma att minska intäkterna ytterligare.

Bluecity gör det möjligt att köpa teknik miljövänligt28.7.2020 12:49:38 CESTPressmeddelande

Annons Allt fler vill vara miljövänliga, men det är inte alltid möjligt. När det kommer till teknik är det ofta svårt att hitta en balans där man fortfarande får den teknik man vill ha, men utan att påverka miljön allt för mycket. Det har därför blivit allt vanligare att människor väljer att köpa begagnad teknik. Bluecity är ett exempel på en butik som erbjuder dig att köpa begagnad teknik. Genom att köpa exempelvis begagnade Samsung påverkar du själv inte miljön, eftersom enheten används av en ny ägare och är ändå redan tillverkad. Det kan även finnas pengar att spara för den som väljer att köpa begagnad teknik. Allt större intresse för hållbar shopping Hållbar shopping är allt vanligare och många köper produkter som tillverkats i miljövänliga material. Det här är lite svårare när det kommer till teknik, eftersom vissa av delarna inte går att tillverka i miljövänliga material. Tillverkningsprocessen kommer också att påverka miljön negativt. Det här går inte riktigt att undvika, inte m

Upphetsad.se - En spännande mötesplats på Internet15.7.2020 18:16:30 CESTPressmeddelande

Upphetsad.se är Sveriges största gratis chatt där du kan träffa nya vänner och kärleken. Att börja chatta är enkelt, ingen registrering är nödvändig och det är valfritt om man vill vara medlem. Som gäst i chattrummen har du möjlighet att vara helt anonym och du kommer igång att börja chatta med nya bekantskaper på nolltid. Sedan 2014 har sajten varit en mötesplats för chattsugna människor online som gärna vill hitta nya människor att videochatta med.

Oväntad bransch upplever ökad försäljning8.7.2020 15:36:03 CESTPressmeddelande

Ekonomin går upp och ner, det har den alltid gjort. I bra tider med högkonjunktur kan ökad försäljning bana väg för växt och utveckling, det är helt naturligt. Men i sämre tider förväntas företagen att krympa, kanske till och med avskeda personal. Naturligt går också konsumtionen i samhället ner i sådana tider, men det finns också undantagsfall. Och dessa kan minst sagt vara mer eller mindre oväntade. Företagens utveckling är en återspegling av samhällets välmående Om den ekonomiska utvecklingen hade varit linjär och helt stabil hade sannolikt mångas liv sett mycket annorlunda ut än vad de gör. I verkligheten förändras ekonomin drastiskt ofta med dramatiska och plötsliga utsving. Det gör att företagens omsättning påverkas oavsett om ett företag säljer en mobil, en kondom, en hårfön, en dildo eller något helt annat. Alla produkter som blir producerade och sålda påverkas av ekonomin. I högkonjunkturer förväntas ofta räntan att vara högre. Det betyder att konsumenterna tjänar mer pengar p

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum