Svea Ekonomi

Fördjupat samarbete utvecklar kundresan: Hemmy stärker e-handeln med hjälp av Svea

Dela

Intresset för hem, renovering och trädgård har skjutit i höjden till följd av karantän och social distansering. Hemmy är en av de ledande e-butikerna i segmentet och ökar nu flexibiliteten för kunderna tack vare samarbetet med partnern Svea.

Det fördjupade samarbetet gör att Hemmy nu erbjuder sina kunder flera alternativ att betala med, som Swish och så småningom även leasing. Sedan Hemmy grundades av Paul Fischbein, Björn Fant, Johan Forslund och Stefan Hörlén har Svea varit leverantör av betallösningen. Det nya leasingalternativet gör att Hemmy inom kort lanserar ett nytt sortiment för företagare, med ännu större fokus på kvalitet. För kunderna innebär leasingköp att de slipper binda kapital i investeringar.

– För oss är den allra viktigaste faktorn hur kunden upplever vår webbshop. Svea är inte bara en leverantör utan en viktig samarbetspartner då vi hela tiden jobbar för att utveckla vår verksamhet. Det här gör att vi kan satsa på att öka konverteringen och samtidigt bredda vårt erbjudande för konsumenter och företagare, säger Jonas Danielsson, vd på Hemmy.

– Det är glädjande att vi nu fördjupar samarbetet med Hemmy. Vi har länge jobbat med betallösningar online och förstår hur viktigt det är för konsumenter att kunna välja ett betalsätt som passar tillfället. Oavsett om köpet görs i mobilen, datorn eller om det är för företagets räkning. Att dessutom kunna erbjuda leasing öppnar möjligheterna för fler företagskunder att välja Hemmy, säger Magdalena Caesar, Affärsområdeschef betallösningar för e-handel på Svea Ekonomi.

För mer information, kontakta:
Magdalena Caesar, Affärsområdeschef betallösningar för e-handel, Svea Ekonomi
Telefon: 08-470 35 88
E-post: magdalena.caesar@svea.comOm Hemmy: 
Hemmy AB är en svensk e-handlare som erbjuder ett brett och prisvärt sortiment av vitvaror, hushållsartiklar samt hem- och trädgårdsprodukter. Bolaget grundades 2017 och har vuxit fort tack vare snabba leveranser från eget lager och höga kundbetyg. Hemmy utnämndes till Årets e-handel på Pricerunner 2018 och 2019. Grundarna till Hemmy är erfarna e-handlare med bakgrund på Tretti, CDON och Qliro group.

Nyckelord

Bilder

Dokument

Om

Svea Ekonomi
Svea Ekonomi
Evenemangsgatan 31
169 81 Solna

Om Svea
Svea är en finansiell företagsgrupp med trettio års erfarenhet av att hjälpa företag med deras likviditet. Med 2 000 anställda över hela Europa – från rådgivare och lånespecialister till utvecklare och designers, skapar vi administrativa och finansiella lösningar för små och stora företag i alla branscher. Sveas vision är att vara en ledande finansiell aktör i Europa. Läs mer på svea.com.

Följ Svea Ekonomi

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svea Ekonomi

Ny undersökning från Svea: Svenskar avstår gemensam ekonomi – litar inte på sin partner15.12.2020 07:33:00 CETPressmeddelande

Tre av fyra svenskar har gemensamma utgifter och i de allra flesta fall handlar det om delade kostnader med en maka/make eller sambo. Men en ny undersökning från bank- och finansgruppen Svea visar att var sjunde medvetet undanhållit ekonomin från sin partner. De vanligaste anledningarna? Att den egna ekonomin är privat, bristande tillit och man skäms över sin ekonomi.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum