Enköpings kommunEnköpings kommun

Fordonsprogrammet flyttar in i nya lokaler

Dela

Media inbjuds att närvara när fordonsprogrammet på Westerlundska gymnasiet flyttar in i nya lokaler på Kaptensgatan 17.

När projektet med att bygga nytt gymnasium går framåt blir F-huset vid Westerlundska gymnasiet, där fordonsprogammet haft sin verksamhet, det första att rivas. Därför flyttar fordonsprogrammet till nya anpassade lokaler på Kaptensgatan 17 i Enköping. Flytten pågår under vecka 6 och 7.

På grund av rådande restriktioner sker en enklare och corona-anpassad invigning av de nya lokalerna. Invigningen sker utomhus. Under invigningen pågår också själva flytten. På plats finns nämndordförande, programrektor samt lärare och elever för att svara på frågor. Det kommer även finnas möjlighet för journalister att komma in i lokalerna och ta bilder.

Har du några frågor om själva invigningen är du välkommen att kontakta kommunikatör Oskar Bernövall.

Tid: Måndag 15 februari klockan 10.00
Plats: Utanför entrén vid Kaptensgatan 17

Nyckelord

Kontakter

Om

Enköpings kommun
Enköpings kommun
Torggatan 21
749 35 Enköping

0171- 62 50 00https://enkoping.se/

Enköping, Sveriges närmaste stad, är en av landets snabbast växande kommuner – mitt i Europas mest expansiva tillväxtområden. Här byggs nya verksamheter, nya stadsdelar växer fram och vi planerar för framtidens Enköping. I kommunen jobbar cirka 3 500 personer för att varje dag erbjuda välfärd och service till invånare, föreningar, företag och besökare.

Följ Enköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Enköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum