Swedish Country BarSwedish Country Bar

Förfest på O´Connel´s Irish Pub, 6/10 innan Brad Paisley. Fri entré

Dela

Förfest Innan konsert med fantastiska Brad Paisley. "Club Shootout" kör härlig country och singelaktuella Roscoe Parker Band spelar live!

Brad Paisley
Brad Paisley

Äta brunch, dricka gott och lyssna på musik! Det ska vi göra tillsammans för att komma i stämning innan konserten med Brad Paisley. "Club Shootout" kör härlig country och singelaktuella Roscoe Parker Band spelar live! 

Datum: 6/10

Tid: 14.00-18.00

Plats: Stora Nygatan 21

Entré: Gratis

Vi ses!

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Brad Paisley
Brad Paisley
Ladda ned bild

Länkar

Om

Swedish Country Bar
Swedish Country Bar
Brantingsgatan 52
115 35 Stockholm

0709 98 92 04

Vi vill ta Nashville till Sthlm!!
För oss som uppskattar Country music och vill ha mer, följ och gilla oss på Spotify och Facebook! Vi bokar svenska och internationella countryartister.

Följ Swedish Country Bar

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Swedish Country Bar

Swedish Country Bar presenterar Rebecka Sandberg i samarbete med Patricia, scanbox & Sko Uno24.8.2019 13:15:06 CESTPressmeddelande

5/9 spelar nästa stora svenska country/americana stjärna Rebecka Sandberg med band på Patricia i samarbete med oss på Swedish Country Bar & Scanbox som under kvällen kommer att visa en trailer för årets musikfilmen "Wild Rose" med Jessie Buckley i huvudrollen (känd från bl.a. Chernobyl) som har premiär 6/9. Rebecka kommer att framföra två låtar från filmens fantastiska soundtrack.

Årets största countryhelg när Karen Waldrup och Kris Kristofferson kommer till Stockholm4.6.2019 16:12:14 CESTPressmeddelande

Helgen inleds med den store Kris Kristofferson på ett fullsatt Gröna Lund fredagen 7 juni och följs av Karen Waldrup på Patricia, Kajplats 19 den 8 juni Waldrup är en fantastisk countrysångerska med mer än 230 miljoner visningar på sociala medier som vi garanterat kommer få se och höra mycket av i framtiden. Hon kommer till Stockholm som final på en slutsåld europaturné. Kom på hennes meet & Greet 18.30 på däck. Vi lovar en härlig stund!

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum