Åklagarmyndigheten

Förlängd åtalstid begärd för mord i Skönsmon

Dela

Kammaråklagare Jens Göransson begärde den 8 januari förlängd åtalstid till den 24 januari 2020 i utredningen där fem personer är häktade misstänkta för mord i Skönsmon, Sundsvall, den 6–7 november 2019.

- Jag har inga kommentarer annat än att utredningen går vidare och att det nu inriktas på förhör med de frihetsberövade samtidigt som vi inväntar en hel del analyssvar från Nationellt forensiskt centrum, säger kammaråklagare Jens Göransson.

Åklagaren är inte tillgänglig för media.


Åklagarmyndighetens presstjänst, 010-562 50 20Nyckelord

Om

Åklagarmyndigheten
Åklagarmyndighetenhttps://www.aklagare.se/

Åklagaren utgör en viktig länk i rättskedjan – polis, åklagare, domstol och kriminalvård. Det är åklagaren som inom lagens ram avgör om åtal ska väckas. Det är också åklagaren som leder förundersökningen och för statens talan i domstolen. Åklagarmyndigheten ska bidra till att brottsligheten minskar och människors trygghet ökar genom att se till att de som begår brott ställs till ansvar för sina handlingar och att detta sker på ett effektivt och rättssäkert sätt.

Följ Åklagarmyndigheten

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Åklagarmyndigheten

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum