Ving Sverige AB

Formel 1 – fartfylld succé hos Ving

Dela

För ett år sedan lanserade Ving Formel 1-resor och efterfrågan har överträffat alla förväntningar. Allra mest populärt har det varit att se Austrian Gran Prix, Italian Grand Prix och Monaco Grand Prix. Nu läggs tre nyheter till i programmet för sommaren 2018: German Grand Prix, British Grand Prix samt French Grand Prix.

I Monaco går ett av världens mest kända Formel 1-lopp. Fotograf: Carlos Norlén
 

Formel 1-resorna erbjuds i paket där såväl läktarplats, flyg, transfer och hotell ingår. Enklare kan det inte bli att få se Formel 1 live med stjärnförare som Lewis Hamilton, Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel och Sveriges egen Marcus Ericsson.

-Under första året har vi sålt över 400 Formel 1-resor och efterfrågan bara ökar så vi räknar med en fördubbling i antalet sålda resor, redan andra året. Att uppleva ett Formel 1-lopp i verkligheten är en dröm för många och vi har gjort det enkelt att förverkliga drömmen genom att erbjuda färdiga paket där allt ingår. Dessutom till fördelaktiga priser, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Vings Formel 1-resor säljs som kompletta paket där det ingår tre nätters övernattning på hotell (minst 3-stjärnigt), biljett till kvalificeringsloppet på lördagen och huvudloppet på söndagen och flyg tur och retur från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn samt till vissa lopp från ett antal regionalflygplatser. Förutom det ingår även transport mellan hotellet och banan, samt reseledarservice från Thomas Cook Sports.

Vings Formel 1-resor
Formel 1 i Spanien - avresa 11 maj 2018
Formel 1 i Monaco - avresa 25 maj 2018
Formel 1 i Österrike - avresa 29 juni 2018
Formel 1 i England - avresa 6 juli 2018
Formel 1 i Tyskland - avresa 20 juli 2018
Formel 1 i Ungern - avresa 27 juli 2018
Formel 1 i Belgien - avresa 24 augusti 2018
Formel 1 Italien - avresa 3 september 2018
Formel 1 Abu Dhabi - ännu inte fastställt
Formel 1 Singapore – ännu inte fastställt

För bokning och mer information besök: https://www.ving.se/formel-1-resor

Prisexempel
Formel 1-resa Belgian Grand Prix 24-27 augusti 2018. Entrébiljetter till kvallopp och huvudlopp. Flyg ToR. Avresa den 24 augusti 2018. 3 nätter på Thon Hotel Brussels City Center i Bryssel boende i dubbelrum. Pris från 7 398 kronor.

För ytterligare information kontakta: Barbro Holmberg, pressinformatör Ving, tel 0709-513 023, barbro.holmberg@ving.se

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till fler än 400 resmål i över 50 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon, i butik och i utvalda resebyråer över hela landet. Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving Sverige AB med cirka 200 anställda och cirka 700 000 resenärer årligen. Ving Sverige AB ingår i den internationella resekoncernen Thomas Cook Group plc som är noterad på London-börsen.

Kontakter

Vings Pressjour

Vid akuta ärenden utanför kontorstid. Endast för journalister.

08-55513040

Bilder

Om

Ving Sverige AB
Ving Sverige AB
Rålambsvägen 17
10520 Stockholm

https://www.ving.se/

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till fler än 400 resmål i över 50 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon och i utvalda resebyråer över hela landet.

Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving Sverige AB med ca 200 anställda och cirka 700 000 resenärer årligen. Ving Sverige AB ingår i den internationella resekoncernen Thomas Cook Group plc som är noterad på London-börsen.

 

Följ Ving Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Ving Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum