Förnyat avtal mellan Sigtuna Kommun och Uska

Dela

Uska har fått förnyat förtroende från Sigtuna kommun gällande kommunens rekrytering och kompetensförsörjning av undersköterskor, vårdbiträden och personliga assistenter. Sigtuna kommun har ett stort löpande behov av att rekrytera kompetenta medarbetare inom omsorg till alla sina verksamheter. Något tjänsten Uska effektivt bidrar till.

Vi ser fram emot att få fortsätta hjälpa Sigtuna Kommun hitta de bäst lämpade medarbetarna så att kommunen kan fokusera på att ge den bästa möjliga vård och omsorg till sina kommuninvånare, säger Erik Wennhall VD på Skillio som utvecklat tjänsten Uska. 

Uska är en tjänst som hjälper arbetstagare och arbetsgivare att enkelt hitta varandra genom digital matchning. Vi hoppas att vår satsning kan stävja undersköterskekrisen genom att vi minimerar tiden för rekryteringar och samtidigt säkerställer kompetenskraven på nya medarbetare.

Nyckelord

Bilder

Om

Skillio Sweden AB
Gustavslundsvägen 139
167 51 Bromma

0771-66 55 60https://uska.se/

Följ Skillio Sweden AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Skillio Sweden AB

Videointervjuer för undersköterskor och personliga assistenter27.3.2020 13:25:48 CETPressmeddelande

Vi har lyssnat! Nu erbjuder vi möjlighet till att använda videointervjuer i Uska när du använder Uska för att rekrytera eller söka jobb inom vård och omsorg. Alla vi som arbetar på Uska brinner för att hjälpa undersköterskor, vårdbiträden och personliga assistenter till ett jobb de passar för och gillar. Vi frågade oss vad Uska kan göra för att hjälpa till i dessa omtumlande tider när Coronaviruset förändrar allas våran vardag.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum