Försäkringskassan

Försäkringskassans generaldirektör Ann-Marie Begler besöker Kristianstad

Dela

Tisdagen den 11 april besöker Ann-Marie Begler, generaldirektör för Försäkringskassan, Kristianstad för att träffa Försäkringskassans medarbetare. Hon kommer även tala om sjuktalens utveckling på en pressträff.

Den fem år långa uppgången av sjuktalen tycks ha brutits. Men sjukfrånvaron är fortsatt hög och det ställer stora krav på såväl Försäkringskassan som andra aktörer för att utvecklingen ska fortsätta utvecklas i en positiv riktning. Regeringens mål om 9 dagar 2020 är inte omöjlig att nå.

I samband med besöket bjuder vi in media till en pressträff. På pressträffen medverkar också områdeschef Patrick Barringer. Media hälsas välkomna tisdag den 11 april kl. 10.45 – 11.30 till en pressträff i Försäkringskassans lokaler på Spannmålsgatan 1.

Anmäl gärna att du kommer till Makan Afshinnejad, pressekreterare Försäkringskassan, 010- 116 90 35 eller makan.afshinnejad@forsakringskassan.se

Lokal presskontakt på plats är Anna Wrede Betts och nås på 072-583 93 24

Välkommen!

Om

Försäkringskassans vision är ett samhälle där människor känner trygghet om livet tar en ny vändning. Vi är en av Sveriges största myndigheter och ansvarar för en stor del av de offentliga trygghetssystemen. Vi fattar cirka 20 miljoner beslut om bidrag och ersättningar och betalar ut drygt 200 miljarder kronor per år till barn och familjer, personer som lever med funktionsnedsättning, sjuka, nyanlända och arbetssökande. Genom vår expertis och forskning bidrar vi till ny kunskap inom socialförsäkringen. Vi är drygt 14 000 medarbetare.

Följ Försäkringskassan

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Försäkringskassan

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum