Försäkringskassan

Försäkringskassans generaldirektör Ann-Marie Begler besöker Varberg

Dela

Tisdagen den 14 november besöker Ann-Marie Begler, generaldirektör för Försäkringskassan, Varberg för att träffa Försäkringskassans medarbetare. Hon kommer även att tala om sjuktalens utveckling.

I samband med besöket bjuder vi in media till en pressträff. På pressträffen medverkar också Anétte Ryberg, områdeschef för sjukförsäkringen. Media hälsas välkomna tisdagen den 14 november kl. 10.15 – 11.00 till Försäkringskassans lokaler på Baggens Gränd 1 i Varberg. 

Den fem år långa uppgången av sjuktalen har brutits. Men sjukfrånvaron är fortsatt hög och det ställer stora krav på såväl Försäkringskassan som andra aktörer för att utvecklingen ska fortsätta i en positiv riktning. 

Hallands sjukpenningtal är 9,4 dagar (september 2017). För hela landet är siffran 10,3 dagar. 

Anmäl gärna att du kommer till Viktor Svensson, pressekreterare Försäkringskassan, 010-116 43 11 eller viktor.svensson@forsakringskassan.se 


Välkommen!

Länkar

Om

Följ Försäkringskassan

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Försäkringskassan

Försäkringskassan föreslår översyn av aktivitetsersättning vid förlängd skolgång18.10.2018 13:00Pressmeddelande

Om en person på grund av en funktionsnedsättning behöver längre tid på sig att bli klar med skolan kan denne vara berättigad till aktivitetsersättning vid förlängd skolgång. En förmån som idag hanteras av Försäkringskassan. I en ny socialförsäkringsrapport föreslås en översyn som bland annat tittar på vilken myndighet som är bäst lämpad att administrera ersättningen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum