Försäkringskassan

Försäkringskassans generaldirektör Ann-Marie Begler besöker Västervik

Dela

Den 29 juni besöker Ann-Marie Begler, generaldirektör för Försäkringskassan, Västervik för att träffa medarbetare och tala om de ökande sjuktalen.

Sjukfrånvaron fortsätter att öka. Ökningen finns inom samtliga diagnoser, men den är extra kraftig i psykiatriska diagnoser.

I samband med besöket bjuder vi in media till en pressträff. Media hälsas välkomna onsdagen den 29 juni klockan 10.45 till en pressträff i Försäkringskassans lokaler på Brunnsgatan 7, Västervik. Välkommen!

Anmäl gärna att du kommer till presstjänsten, 010-116 98 88.

Länkar

Om

Försäkringskassans vision är ett samhälle där människor känner trygghet om livet tar en ny vändning. Vi är en av Sveriges största myndigheter och ansvarar för en stor del av de offentliga trygghetssystemen. Vi fattar cirka 20 miljoner beslut om bidrag och ersättningar och betalar ut drygt 200 miljarder kronor per år till barn och familjer, personer som lever med funktionsnedsättning, sjuka, nyanlända och arbetssökande. Genom vår expertis och forskning bidrar vi till ny kunskap inom socialförsäkringen. Vi är drygt 14 000 medarbetare.

Följ Försäkringskassan

Skriv in din e-postadress så får du ett mejl när vi har något nytt att berätta.

Senaste pressmeddelandena från Försäkringskassan

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum