Försäkringskassan

Försäkringskassans generaldirektör Maria Hemström-Hemmingsson besöker Piteå

Dela

Tisdagen den 12 juni besöker Maria Hemström-Hemmingsson, t.f. generaldirektör för Försäkringskassan, Piteå. Hon ska träffa Försäkringskassans medarbetare och kommunledningen i Piteå för att prata om sjuktalens utveckling. Maria Hemström-Hemmingsson kommer under året besöka kommuner med höga sjuktal i sina roller som arbetsgivare.

I samband med besöket bjuder vi in media till en pressträff. På pressträffen medverkar också Ingrid Nilsson, områdeschef för sjukförsäkringen. Media hälsas välkomna tisdagen den 12 juni kl. 11.00 – 11:45 till Försäkringskassans lokaler på Hamngatan 40 i Piteå.

Den långa uppgången av sjuktalen har brutits. Men sjukfrånvaron är fortsatt hög och det ställer stora krav på såväl Försäkringskassan som andra aktörer – i synnerhet arbetsgivarna, för att utvecklingen ska fortsätta mot en låg och stabil nivå. Piteås sjukpenningtal är 10 dagar. För hela landet är siffran 9,9 dagar.

Anmäl gärna att du kommer till Försäkringskassan, 010-116 43 11 eller viktor.svensson@forsakringskassan.se

Välkommen!

Länkar

Om

Följ Försäkringskassan

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Försäkringskassan

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum