Umeå kommun

Försenad öppning av Obbolabadet

Dela

På grund av en trasig pump kommer Obbolabadet öppna senare än tänkt, i slutet av vecka 25. Umelagun öppnar som planerat lördag 13 juni och Vallabadet måndag 15 juni.

När Obbolabadets bassäng skulle fyllas inför premiären upptäcktes en trasig pump. Det innebär att det populära utebadet inte kan öppna 11 juni som var planen. Istället väntar man nu på leverans av ny pump och planerar att kunna öppna badet i slutet av vecka 25. Vi uppdaterar Obbolabadets webbsida på www.umea.se/obbolabadet när vi har exakt datum för öppning.

För den badsugne öppnar däremot Umelagun redan i helgen, lördag 13 juni, och utebassängerna på Vallabadet i Hörnefors öppnar 15 juni. På Vallabadet har 25-metersbassängen nymålats inför öppningen.

Mer information:

Jonna Segrén
enhetschef
Obbolabadet, Storsjöhallen
Umeå kommun
070- 579 55 55
jonna.segren@umea.se

Nyckelord

Kontakter

Om

Umeå kommun
Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå

090-16 10 00http://www.umea.se/kommun

Umeå kommun har 12 000 medarbetare och är regionens största arbetsgivare. Verksamheterna präglas av medborgarfokus, öppenhet, tillit och en strävan efter att ständigt förbättra kommunens service. Umeå är en av Sveriges mest växande städer. Här bor omkring 125 000 personer, och kommunens mål är att nå 200 000 invånare år 2050.

I Umeå finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid. Här finns också västvärldens snabbaste bredband.

Följ Umeå kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Umeå kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum