Avesta kommun

Förskolan Violens lokaler stängs

Dela

Beslut har fattats om att stänga lokalerna som förskolan Violen använder. Med anledning av detta bjuder Avesta kommun in till pressträff.

Datum: 2019-09-17
Tid: 16.00
Plats: Bildningsförvaltningen, Kungsgatan 32, Avesta

Tjänstepersoner från bildningsförvaltningen, Gamla byn AB och Västmanland-Dalarna miljö- och byggförvaltning kommer att vara med på pressträffen för att ge information och svara på frågor. 

Kontakter

Björn HanssonFörvaltningchef för bildningsförvaltningen.

Skolfrågor, turism, bibliotek, vuxenutbildning, integration, arbetsmarknad, skateparken Palatset, Qlturhuset, barnomsorg, skolskjutsar.

0226-64 52 00bjorn.hansson@avesta.se

Bilder

Om

Avesta kommun
Avesta kommun
Corneliusgatan 16
774 81 Avesta

0226-64 50 00https://www.avesta.se/

När du kommer till Avesta känner du styrkan i älven och värmen från människorna. En 400-årig industrihistoria blandar sig med allt det gröna, hissnande vackra i Koppardalen. Här hittar du kraften från stålet som formats vid martinugnarna under århundraden, idag en styrka hos alla de företag som hittar hit.
Här är det enkelt att verka, leva och andas. Dra några djupa andetag och dina lungor fylls av energi. Här finns plats för udda och lagom, visenter och köpcentrum. Masar och skating. Avesta är där utomhus är mer än Stora och Lilla Helvetet.

Följ Avesta kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Avesta kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum