ŠKODA Sverige

Första bilden: Snart världspremiär för nya ŠKODA FABIA

Dela

Toppmodellen i småbilssegmentet - ŠKODA FABIA - uppdateras. Ny design, ny front och ny teknik gör FABIA ännu säkrare och ännu smartare. Debut på internationella bilsalongen i Genève 2018 – och redan nu kommer första skissen.

Nya SKODA FABIA.
Nya SKODA FABIA.

Med ny modern design och klassledande tekniker sätter nya ŠKODA FABIA ribban högt. En helt ny front med LED-strålkastare ger nya FABIA en mycket kraftfullt uttryck samtidigt som LED-baklysen för första gången erbjuds till modellen. Nya uppdaterade ŠKODA FABIA får också nya “Simply Clever”-finesser som tillsammans med all annan ny teknik gör bilen ännu smartare och ännu säkrare.

Världspremiären sker på internationella bilsalongen i Genève i mars 2018 och FABIA är på många sätt en nyckelspelare hos den tjeckiska biltillverkaren. Sedan 1999 har fler än fyra miljoner exemplar av ŠKODA FABIA sålts globalt, varav den tredje och nuvarande modellen har sålts i mer än 500 000 exemplar. I Sverige är FABIA företagets andra bästsäljare med nära 5 000 registrerade bilar under 2017.

Kontakter

Bilder

Nya SKODA FABIA.
Nya SKODA FABIA.
Ladda ned bild

Om

ŠKODA Sverige
ŠKODA Sverigehttp://www.skoda.se

ŠKODA AUTO
är en av världens äldsta biltillverkare. Företaget grundades 1895 – under bilismens allra första tid. I dag har företaget fortfarande sitt huvudkontor i Mladá Boleslav.
• erbjuder för närvarande modeller som: FABIA, RAPID, OCTAVIA, KAROQ, KODIAQ and SUPERB.
• levererade fler än 1,2 miljoner bilar till kunder globalt 2017.
• har varit en del av Volkswagen Group sedan 1991 som är en av de mest framgångsrika biltillverkarna i världen. Tillsammans med koncernen utvecklar och tillverkar SKODA bilar, såväl som komponenter, motorer och växellådor.
• har verksamhet på tre platser i Tjeckien och producerar bilar i Kina, Ryssland, Slovakien, Algeriet och Indien genom koncernsamarbeten, samt i Ukraina och Kazakstan genom lokala samarbetspartners. har över 30 000 medarbetare globalt och finns på fler än 100 marknader.

Följ ŠKODA Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från ŠKODA Sverige

Världspremiär: ŠKODA VISION X - en fyrhjulsdriven gashybrid6.3.2018 08:20Pressmeddelande

Sportig, kompakt och fullproppad av avancerad teknik: Nya VISION X är ŠKODAs koncept för framtidens urbana crossover. Med karaktär och egenskaper från företagets populära SUV-modeller, men med framtidens teknik visar nya VISION X en av tekniken för hållbarhet mobilitet enligt ŠKODA framöver. Kupén är full av innovativa infotainments-lösningar och under skalet sitter den unika hybriddrivlinan. Genom att kombinera en biogas-motor med eldrift har VISION X både klimatsmart prestanda och användarvänlighet.

ŠKODA på bilsalongen i Genève 2018: En glimt rakt in i framtiden för hållbar mobilitet5.3.2018 15:11Pressmeddelande

Den tjeckiska biltillverkaren ŠKODA presenterar en rad nyheter och uppdateringar under 2018 års bilsalong i Genève. Med det nya hybridkonceptet VISION X – en bil som kombinerar el och gasdrift – i ramljuset tillsammans med nya uppdaterade ŠKODA FABIA visar företaget såväl en tydlig väg in i framtiden som utvecklingen av det nuvarande modellprogrammet. Dessutom debuterar ŠKODA KODIAQ Laurin & Klement som är den mest exklusiva versionen någonsin av den nya succésuven samtidigt som OCTAVIA RS lanseras med avancerat Challenge Plus-paket.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum