Enköpings kommun

Första spadtaget för Enköpings nya softbollanläggning

Dela
Måndagen 25 april togs första spadtaget för Enköpings nya softbollanläggning bakom Idrottshuset.

Den gamla anläggningen på Korsängsfältet har varit hård drabbad av översvämningar senaste åren och genom en ny anläggning skapas bra förutsättningar för softbollen i Enköping. Utformningen av anläggningen har arbetats fram i dialog mellan upplevelseförvaltningen och Enköpings Base- och softballklubb.

– Vi ser fram emot att nu ta första spadtaget för Enköpings nya softbollanläggning vilket kommer att ge bra förutsättningar för softbollen i Enköping, säger upplevelsenämndens ordförande Kristina Eriksson. 

Enköpings nya softbollanläggning kommer att byggas bakom Idrottshuset och ska vara klar 18 juni 2022. Anläggningen kommer att vara anpassad för spel i högsta serien. 

På plats för att ta första spadtaget var upplevelsenämndens ordförande Kristina Eriksson. Enköpings Base- och softballklubb var representerade genom ordförande Rebecca Kolmodin samt Ingrid Törnberg lagledare och tränare i klubben. Från upplevelseförvaltningen närvarade Jonas Nyström, förvaltningschef och Christopher Hoerschelmann, verksamhetschef på idrott och fritid.

Kontakter

Bilder

Om

Enköpings kommun
Enköpings kommun
Kungsgatan 39
745 36 Enköping

0171–62 50 00https://enkoping.se/

Enköping, Sveriges närmaste stad, är en av landets snabbast växande kommuner – mitt i Europas mest expansiva tillväxtområden. Här byggs nya verksamheter, nya stadsdelar växer fram och vi planerar för framtidens Enköping. I kommunen jobbar cirka 3 500 personer för att varje dag erbjuda välfärd och service till invånare, föreningar, företag och besökare.

Följ Enköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Enköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum