Jämtkraft

Första spadtaget för Jämtkrafts nya kraftvärmeverk

Dela

På onsdag den första juni tar vi ett formellt första spadtag för det nya kraftvärmeverket. Vi gör det i samband med en kick-off för medarbetare inom Jämtkraft värme. Många medarbetare har varit delaktiga i arbetet och vi ser fram emot att under slutet av 2024 kunna ta anläggningen i drift och veta att vi har bra förutsättningar att hålla Östersund varmt i många år framöver.

Detta firar vi med hamburgarlunch och med Jämtkrafts ordförande Kerstin Arnemo och värmechef Ulf Lindqvist vid spaden.

- Efter en lång tid av förberedelser är vi nu redo att börja staka ut marken där det nya kraftvärmeverket ska byggas. Vi har fattat beslut runt val av stora delar av utrustningen och vi har sanerat mark från oexploderad ammunition. Under veckan har vi en borrigg på plats som tar reda på hur långt ner det finns berg inför att vi gräver, säger Ulf Lindqvist.

Media är välkomna att närvara!

När: Onsdag 1 juni kl 11-12.30

Var: Kraftvärmeverket Lugnvik Wikanders väg

Anmäl dig gärna till kommunikation@jamtkraft.se

Nyckelord

Bilder

Dokument

Om

Jämtkraft
Jämtkraft
Kyrkgatan 21
83125 Östersund

063-14 90 00https://www.jamtkraft.se

Jämtkraft erbjuder hållbara energilösningar utifrån vår verksamhet inom elhandel, elproduktion, elnät och fjärrvärme. Vi ägs av tre kommuner i Jämtland; Östersund, Krokom och Åre och vi säljer el i hela Norden, både till privat- och företagskunder. Den el vi producerar själva kommer till hundra procent från förnybara energikällor såsom sol, vind, vatten och skog.

Följ Jämtkraft

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Jämtkraft