Järfällahus Ab

Första spadtaget för Riddaren är taget

Dela

Den 2 februari var det äntligen dags. Stora och små grävde tillsammans när första spadtaget togs för Riddaren, ett nytt bostadshus med 132 lägenheter och förskola som Järfällahus ska bygga i centrala Jakobsberg.

I den treskaftade spaden höll Pether Fredholm som är VD för byggentreprenören JSB (John Svensson Byggnadsfirma AB), Järfällahus styrelseordförande Mikael Jämtsved (MP) och Järfällahus tf VD Håkan Berg.
- Den här spaden blir speciell, säger Mikael Jämtsved. Vi kommer att använda den för alla första spadtag framöver och märka den med vilka byggen det handlar om. Det blir en påminnelse om hur viktigt det är att ha en hållbar verksamhet och återanvända saker när det går.

De duktiga barnen som hjälpte till med grävandet är fem- och sexåringar från LasseMaja förskola. De fick symbolisera att Riddaren blir ett hus där barn kommer att både bo och gå i förskola. Efter allt grävande blev det bulle och dricka för stora och små. Hjälmarna och spadarna fick barnen ta med sig till förskolan efteråt.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Ladda ned bild
Ladda ned bild
Håkan Berg, tillförordnad VD på Järfällahus AB
Håkan Berg, tillförordnad VD på Järfällahus AB
Ladda ned bild
Håkan Berg, tillförordnad VD på Järfällahus AB
Håkan Berg, tillförordnad VD på Järfällahus AB
Ladda ned bild

Om

Järfällahus Ab
Järfällahus Ab
Drabantvägen 2
17750 Järfälla

08 - 580 836 00https://jarfallahus.se/

Järfällahus är ett bostadsföretag i stark utveckling och med stor framtidstro. Bolaget går in i en fas med både nybyggnation och stora moderniseringsprojekt. Bolaget äger ca 5 600 lägenheter och ca 60 000 kvm lokaler belägna i Järfälla kommun nordväst om Stockholm. Bolaget ägs till 100 % av Järfälla kommun och har ett uttalat uppdrag att bidra till kommunens utveckling och expansion.

Följ Järfällahus Ab

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Järfällahus Ab

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum