Enköpings kommunEnköpings kommun

Fototävling – ditt smultronställe i Enköping

Dela
Enköpings kommun håller en fototävling mellan den 21 februari–5 mars, där deltagarna ska visa upp sitt smultronställe i Enköping. Vinnarens foto kommer att pryda omslaget på Enköpings turistkarta som trycks i 10 000 exemplar.

Nu finns den perfekta tävlingen för dig som har en passion för att fotografera och vill visa upp dina talanger. Enköpings kommun håller en fototävling där vi söker fotot som ska pryda turistkartan. En karta som trycks i hela 10 000 exemplar. Fotografens namn kommer givetvis stå med på bilden. Som om inte det vore nog ingår det även en fantastisk guidad parkvisning för två i vinsten.

– Fototävlingen är ett sätt för alla oss som tycker så mycket om Enköping, att dela med oss av vad som gör platsen speciell. Alla olika smultronställen, historiska platser och underbara vyer runt om i hela kommunen. Ja, listan kan göras lång över allt fantastiskt som finns hos oss, både för besökare och invånare. Det känns oerhört kul att tävlingen är igång och nu ser vi fram emot alla inspirerande foton, säger Linda Karlsberg, strateg på upplevelseförvaltningen.

Delta i tävlingen

Det är enkelt att delta! Du behöver bara skicka in ett sommarfoto som du själv har tagit och skriva en rad om varför det här är ditt smultronställe i Enköping. Det kan vara ett foto på en storslagen solnedgång, en färgsprakande blomma eller på en vacker utsikt. Alla foton kommer att bedömas av en jury som kommer att välja ut de tre bästa fotona. Dessa tre foton får sedan allmänheten rösta på och ta fram sin favorit. Håll utkik i våra kanaler.

Tävlingen pågår mellan den 21 februari–5 mars.

Du skickar in ditt bidrag till:

E-post: turism@enkoping.se

Tävlingsregler

  • Genom att delta i tävlingen ger du Enköpings kommun rätten att beskära ditt foto vid behov och använda ditt foto i sina kanaler.
  • Fotot måste vara högupplöst och i färg.
  • Du ska själv vara fotografen och fotot måste vara taget i Enköping under sommarperioden.
  • Fotot får inte visa personer som går att identifiera.

Lycka till!

Tveka inte på att delta! Skicka in ditt foto idag och visa ditt smultronställe eller det du älskar mest med sommaren i Enköping. Kanske är det just ditt foto vi väntar på.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Enköpings kommun
Enköpings kommun
Kungsgatan 39
745 36 Enköping

0171–62 50 00https://enkoping.se/

Enköping, Sveriges närmaste stad, är en av landets snabbast växande kommuner – mitt i Europas mest expansiva tillväxtområden. Här byggs nya verksamheter, nya stadsdelar växer fram och vi planerar för framtidens Enköping. I kommunen jobbar cirka 3 500 personer för att varje dag erbjuda välfärd och service till invånare, föreningar, företag och besökare.

Följ Enköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Enköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum