Bingolotto

Frans i Bingolotto

Dela

Som 16-åring vann han Melodifestivalen med låten ”If I Were Sorry” och i kvällens Bingolotto tar albumaktuella Frans plats på scenen i BingoLotto!

Frans skriver själv så här om sin senaste release.

Under en fyraårsperiod har jag spenderat otaliga timmar i studion, utvecklat mitt låtskrivande och provat olika musikstilar för att äntligen stolt få presentera mitt debutalbum ”Present” som släpps fredagen den 24 juli.

Att som 16-åring få vara med om den otroliga framgång min låt ”If I Were Sorry” hade var fantastiskt. Idag är jag 21 år och har utforskat ett större spektrum av sound och uttrycksformer som jag själv känner mig hemma i. Jag strävar hela tiden efter att bli bättre på det jag gör, vilket har tagit tid.

Jag vill ge en större bild av mig själv som artist och låtskrivare. 

Jag är väldigt glad och tacksam över att få släppa detta album.

"Present" är en gåva till mig själv men även till alla som vill lyssna på min nya musik. 😊 

/FRANS

Söndagen den 25 oktober 2020, kl. 18.00, välkomnar vi Frans till BingoLotto!

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

”Jag tänker inte alls gå hem” BingoLotto i TV4 med Casper och Agneta hela sommaren23.3.2021 12:00:00 CET | Pressmeddelande

”Jag tänker inte alls gå hem” BingoLotto med Casper och Agneta hela sommaren 30 år ska givetvis firas. Bland annat med direktsänd Midsommarbingo 25 juni och BingoLotto sommaren lång. Lotta Engberg och Stefan Odelberg tar med blomster i håret med oss på allt som den svenska midsommartraditionen bjuder. Casper Janebrink och Agneta Sjödin ser därefter till att hålla vår underbara och efterlängtade årstid levande i bästa västkustmiljö.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum