Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB

Fredagsmys för alla

Dela

Nu kommer nya reklamfilmer från OLW på temat ”fredagsmys för alla”. Vi får ta del av korta ögonblick av hur olika personer fredagsmyser. Extra mycket fredagsmys blir det även i år då juli består av hela fem fredagar och det tycker OLW att vi ska ta vara på.

2009 lanserade OLW tillsammans med Åkestam Holst fredagsmys i sin reklam och har sedan dess blivit en del av svenska folkets fredagskväll. Nu kommer en serie nya reklamfilmer som kallas ”fredagsmys för alla”. Ett koncept med igenkännande humor där OLW vill dramatisera det personliga fredagsmyset, med glimten i ögat.

- Under konceptet ”fredagsmys för alla” tittar vi in i olika personers hem när deras fredagsmys pågår. Vi får vi ta del av korta ögonblick ur livet, som en fluga på väggen. Vad vi berättar är att oavsett vem du är, och hur just du väljer att fredagsmysa, så finns OLW där som en självklar och uppskattad del av situationen. Med igenkännande humor dramatiserar vi det personliga fredagsmyset för att exemplifiera det allmänna, det som förenar oss alla, säger Fredrik Burman, projektledare på Åkestam Holst.

När vi är lediga passar många på att umgås med sin familj och vänner. Under sommaren är det lätt att kravlöst tillbringa tid tillsammans, kvällarna är ljumma och nätterna är ljusa. Årets julimånad välkomnar OLW extra mycket, då den innehar hela fem fredagar.

- Vi älskar verkligen att fredagsmysa i Sverige. Många passar på att samla familjen och vänner under semestern så vi uppmuntrar alla att passa på nu i juli, när det finns en extra fredag att fredagsmysa på, säger Charlotte Siljebrand Nisses, Marknadschef på OLW.

Orkla Confectionery & Snacks
Marcus Thollin, Marknads- och Innovationsdirektör
Charlotte Siljebrand Nisses, Marknadschef
Stine Strömberg, Produktchef
Stina Petrini, Kommunikationschef

Produktionsbolag
Bacon
Regi: Sara Haag

Åkestam Holst
AD: Jesper Holst
Copy: Mark Ardelius
Projektledare: Fredrik Burman
Byråproducent: Leila Widgren
Produktionsledare: Bella Lagerqvist
Formgivare: Olov Öqvist

Kontakter

Bilder

Om

Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB
Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB
Svetsarvägen 15
171 41 Solna

077-1111000

Följ Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum