Ving Sverige AB

Fredrik Henriksson blir ny kommunikationschef på Ving och Thomas Cook Northern Europe

Dela

Thomas Cook Northern Europe, med researrangörerna Ving, Globetrotter, Spies och Tjäreborg har anställt Fredrik Henriksson som ny kommunikationschef för den nordiska verksamheten. Fredrik kommer även ingå i koncernledningen.

Fredrik ska leda kommunikationsarbetet i Norden och kommer närmast från en tjänst som presschef hos SAS och har tidigare bakgrund som bland annat kommunikationschef och som PR-konsult. Han tillträder sin tjänst den 30 april.

- Jag ser fram emot att bidra med mina erfarenheter och fortsätta utvecklingen av Thomas Cook och Vings kommunikationsarbete i en bransch som ligger mig varmt om hjärtat. Jag går från ett starkt varumärke i en snabbt föränderlig bransch till ett annat, och ser ödmjukt fram emot att bli en del av företagets fortsatta resa, säger Fredrik Henriksson.

- Efter en gedigen och omfattande rekryteringsprocess med många starka kandidater, är jag glad att Fredrik Henriksson tackat ja till rollen som ny kommunikationschef. Med Fredriks personlighet och erfarenhet, både i och utanför resebranschen, kommer vi att få en mycket kompetent medarbetare väl lämpad för den spännande och dynamiska utveckling vi befinner oss i, säger Magnus Wikner, koncernchef för Thomas Cook Northern Europe.

För ytterligare information, kontakta:
Fredrik Henriksson, telefon 070-997 40 65
Magnus Wikner, telefon 08-555 130 00

Om Thomas Cook Northern Europe
Thomas Cook Northern Europe säljer resor från Sverige, Danmark, Norge och Finland. I gruppen ingår researrangörerna Ving, Globetrotter, Spies, Tjäreborg, flygbolaget Thomas Cook Airlines Scandinavia samt hotellbolaget Hotels & Resorts där bla de egna hotellkedjorna Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club och Sunprime Hotels ingår. Gruppen säljer runt 1 500 000 resor årligen i de nordiska länderna.Thomas Cook Northern Europe ingår i den internationella resekoncernen Thomas Cook Group plc som är noterad på London-börsen.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Ving Sverige AB
Ving Sverige AB
Rålambsvägen 17
10520 Stockholm

https://www.ving.se/

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till knappt 400 resmål i cirka 60 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon och i utvalda resebyråer över hela landet.

Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving Sverige AB och har cirka 700 000 resenärer årligen. Ving Sverige AB ingår i den internationella resekoncernen Thomas Cook Group plc som är noterad på London-börsen.

 

Följ Ving Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Ving Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum