Familjebostäder

Fredrik Larsson ny förvaltningschef på Familjebostäder

Dela
Fredrik Larsson tillträder den 1 oktober tjänsten som ny enhetschef för fastighetsförvaltningen på Familjebostäder. Fredrik har rekryterats internt och kommer närmast från en tjänst som förvaltare i förvaltningsområde Bandhagen.
Fredrik Larsson, ny  förvaltningschef på Familjebostäder från den 1 oktober. Foto: Caroline Odd.
Fredrik Larsson, ny förvaltningschef på Familjebostäder från den 1 oktober. Foto: Caroline Odd.

Det är en riktigt stark rekrytering som säkerställer förvaltningens fortsatta utvecklingsresa. Med sin bakgrund kan Fredrik fortsätta arbetet med att stärka fastighetsägarrollen och vår strävan om att bli än mer service- och affärsorienterade. Vi ska ha ett fortsatt fokus på våra medarbetare som vår allra största tillgång och främsta framgångsfaktor, säger tillträdande fastighetschef Joakim Lundberg.

Fredrik Larsson kommer att fortsätta arbetet för en ökad service till våra hyresgäster och en mer förebyggande, effektiv förvaltning.

Det känns otroligt roligt med en ny roll och få fortsätta vårt utvecklingsarbete. Jag tar mig an uppdraget med en stor nypa ödmjukhet. Det känns tryggt att få jobba med alla skickliga förvaltare och teamen. Det finns en mycket stor kompetens att jobba tillsammans med, säger Fredrik Larsson.

Fredrik Larsson har under flera år arbetat som chef och ledare i förvaltningsområdet Bandhagen. Han har vid två tillfällen varit nominerad till Årets Fastighetsförvaltare där hans kundperspektiv, fokus på affärsnytta och inkluderande ledarskap lyfts fram som särskilt utmärkande egenskaper.

Fredrik Larsson tillträder den 1 oktober och ersätter Joakim Lundberg som blir ny fastighetschef.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Fredrik Larsson, ny  förvaltningschef på Familjebostäder från den 1 oktober. Foto: Caroline Odd.
Fredrik Larsson, ny förvaltningschef på Familjebostäder från den 1 oktober. Foto: Caroline Odd.
Ladda ned bild

Om

Familjebostäder
Familjebostäder
Hammarby Fabriksväg 67, Box 92100,
120 07 Stockholm

https://www.familjebostader.com/
Familjebostäder har jobbat för allas rätt till ett tryggt hem sedan 1936. Vi äger och förvaltar 21 000 bostäder i Stockholm, där mer än 44 000 stockholmare bor. Vår vision är att skapa hem för en enklare vardag. Vi erbjuder hyresrätter där underhåll och service ingår. Vi renoverar och bygger nytt med framtiden i sikte - energisnålt och uppkopplat. Det ska vara enkelt att bo hos oss.

Följ Familjebostäder

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Familjebostäder

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum