Uppsala Konsert & Kongress

Fredrik Schelin och Champagnebar på Uppsala Vin & Deli 22-23 mars 2019!

Dela

Författarna av böckerna Champange - 49 miljoner bubblor i en flaska och Chokladmakarens handbok gästar Uppsala Vin & Deli. Mässan är fylld av nya smaker och massor att lära om ädla drycker och delikatesser!

Uppsala Vin & Deli är en konsumentbaserad mässa med fokus på att lära, inspirera och utveckla besökarnas intresse för kvalitativa dryckes- och delikatessprodukter. Mässan arrangeras för tredje gången av Uppsala Konsert & Kongress och Svenska Dryckesmässor. 

På Uppsala Vin & Deli kommer besökaren träffa över femtio kunniga och engagerade aktörer som erbjuder likväl internationella som lokala smaker. På mässan anordnas även sittande provningar för dom som vill fördjupa sina kunskaper ytterligare.

– I år har vi även lite andra spännande nyheter på mässan! Bland annat kommer Fredrik Schelin, författare av boken Champagne - 49 miljoner bubblor i en flaska, att vara plats med en champagnebar. Även chokladmakaren Gustaf Mabrouk kommer vara på plats med utvalda choklad och sin nya bok, berättar Hanna Wreeth, projektledare på Svenska Dryckesmässor. 

Fredrik Schelin och Gustaf Mabrouk

Fredriks Champagnebar är det fokus på bubblor och du kommer kunna göra one on one-provningar i bubblets värld utifrån din egen preferens. Chokladmakaren Gustaf Mabrouk har med sig sin Bean to Bar-tillverkade choklad och talar om sin nya bok Chokladmakarens handbok. Här kommer besökaren även ha möjligheten att provsmaka utvald rom med choklad. 

– Vi vill ge besökarna en så bra upplevelse som möjligt på mässan, och att då kunna erbjuda sittande provningar med kunniga provningsledare och roliga nyheter så som Fredrik Schelins champagnebar är fantastiskt roligt!, avslutar Hanna.

Fakta Uppsala Vin & Deli 2019

Plats: Uppsala Konsert & Kongress
Tid: Fredag 22 mars kl. 14.00-20.00, Lördag 23 mars kl. 12.00-19.00
Antal utställare: cirka 50 utställare.
Arrangeras av: Svenska Dryckesmässor och Uppsala Konsert & Kongress
Hemsida: www.uppsalavin.se 
Facebook: www.facebook.se/uppsalavin
Förköp av biljetter och dryckeskuponger. 

Svenska Dryckesmässor arrangerar åtta årligt återkommande dryckesmässor i Sverige som besöks av fler än 55 000 personer varje år.

Presskontakt på Svenska Dryckesmässor: 
Hanna Wreeth, Projektledare/ Project Manager
hanna@svenskadryckesmassor.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Uppsala Konsert & Kongress
Uppsala Konsert & Kongress
Vaksala torg 1
753 75 Uppsala

018 727 90 00https://www.ukk.se/

Uppsala Konsert & Kongress, UKK, har sedan invigningen 2007 blivit en av nordens mest omtalade, uppskattade och framgångsrika mötesplatser för kultur och näringsliv. Här genomförs årligen hundratals kulturevenemang, 
konferenser, möten, föreläsningar, mässor och utställningar. UKK är ett 14 000 kvadratmeter stort allkonsthus, beläget mitt i en snabbt växande storstad. Husets ledstjärna är att, med ett utbud som präglas av mångfald  och hög kvalitet, välkomna alla.

Följ Uppsala Konsert & Kongress

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Uppsala Konsert & Kongress

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum