Bingolotto

Frida Öhrn i BingoLotto

Dela

Dags för stor Novemberfinal i BingoLotto. Rickard Olsson bjuder in sångerskan Frida Öhrn till programmet. Dessutom gästar den folkkära vistrubaduren Sven-Bertil Taube studion. Husbandet leds av Mattias Bylund.

Sångerskan Frida Öhrn Frida slog igenom internationellt tillsammans med gruppen Oh Laura med superhiten Release me och har de senaste åren bland annat ingått i och turnerat land och rike runt tillsammans med country-trion Cookies N Beans. Frida har arbetat med några av Sveriges främsta musiker i olika framgångsrika konstellationer. 

Frida har varit musikansvarig och skådespelerska i The Laramie project på Stadsteatern i Skärholmen och under hösten medverkar hon i Peter Jöbacks show ”Med hjärtat som insats” på Cirkus i Stockholm. Den 9 oktober släppte Frida Öhrn nya singeln The Call under hennes soloprojekt ÖHRN.

Dessutom gästar Sven-Bertil Taube som är aktuell med albumet Så länge skutan kan gå Vol.2, precis som sin föregångare en kärleksfull och poetisk hyllning till pappa Everts sånger. 

Husbandet leds av Mattias Bylund och programledare är Rickard Olsson.

BingoLotto – Söndag 25 november kl. 18 i TV4.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

We Are Voice med Mölndals Kammarkör i Bingolotto11.12.2018 07:00Pressmeddelande

På söndag bjuder Rickard Olsson in We Are Voice med Mölndals Kammarkör till BingoLotto. Vännerna Martin Rolinski, Simon Ljungman och Fredrik Berglund kläckte idén om We Are Voice, en gemensam mötesplats för körmedlemmar och körledare som skulle underlätta kommunikation, interaktion och repetition. We Are Voice vill få fler människor att sjunga tillsammans och är en unik konsertupplevelse där alla på konserten är medverkande, ingen är publik utan alla interagerar med varandra. Husbandet leds av Mattias Bylund och programledare är Rickard Olsson. BingoLotto – Söndag 16 december kl. 18 i TV4.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum