Bingolotto

Frida Öhrn i Bingolotto

Dela

På söndag gästas Bingolotto av Frida Öhrn där hon kommer framföra sin egen tolkning av Roxette’s klassiker – ”Fading Like A Flower”.

”Marie har varit en stor inspiration för mig sedan barnsben. Min version av ”Fading Like A Flower” känns mer poppig, somrig och ljus. Det är en version jag vill åka bil till, veva ner rutan och höja volymen. Samtidigt är Per Gessles text hjärtskärande sorglig och jag tycker om den kontrasten.”

”Fading Like A Flower” är producerad av Alex Shield, som jobbar med artister som Molly Sandén, Miriam Bryant, Linnea Henriksson och Måns Zelmerlöw.

”I vintras träffade jag producenten och låtskrivaren Alex Shield för första gången. Vi kommer från ganska olika musikaliska bakgrunder där Alex känns superpoppig medans jag själv är ett mischmasch av väldigt många olika stilar. Mitt i allt det här klickade vi och hittade en fin musikalisk väg. Det är tufft för många just nu i dessa Covid-19 tider. Samtidigt upplever jag att det skapas nya kreativa vägar och samarbeten som kanske annars inte hade blivit av.”

I våras tävlade Frida Öhrn i Melodifestivalen med låten ”We Are One” som gick direkt till Andra Chansen.

Hon har släppt fyra album ihop med country- och popgruppen Cookies ´N´ Beans, vars saga började 2003 med en spelning i en sunkig källare på söder. De har mellanlandat i Melodifestivalen, på den fantastiska scenen Dalhalla, varit på roadtrip i Smokey Mountains, spelat i Nashville och gästat Peter Jöback i hans julshow på Globen.

Tillsammans med bandet Oh Laura fick Frida en världshit med låten ”Release Me” som hördes i en SAAB-reklam 2007.

Bingolotto i TV4 söndag 13 sept kl 18.00

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

”Jag tänker inte alls gå hem” BingoLotto i TV4 med Casper och Agneta hela sommaren23.3.2021 12:00:00 CET | Pressmeddelande

”Jag tänker inte alls gå hem” BingoLotto med Casper och Agneta hela sommaren 30 år ska givetvis firas. Bland annat med direktsänd Midsommarbingo 25 juni och BingoLotto sommaren lång. Lotta Engberg och Stefan Odelberg tar med blomster i håret med oss på allt som den svenska midsommartraditionen bjuder. Casper Janebrink och Agneta Sjödin ser därefter till att hålla vår underbara och efterlängtade årstid levande i bästa västkustmiljö.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum