Friends Agenda

Friends Agenda gör coronaklipp - rekryterar Karin Schyffert

Dela
PR- och kommunikationsbyrån Friends Agenda rekryterar erfarna PR- och marknadsproffset Karin Schyffert tillbaka till byråvärlden. – Trots pandemin har vi haft en väldigt stark utveckling under året. Med rekryteringen av Karin gör vi ett välkommet coronaklipp, säger Sibel Wolff, VD på Friends Agenda.

Karin Schyffert har snart 30 års erfarenhet från PR och marknadsföring med särskild inriktning på publishing från bland annat Bonnier, HarperCollins, Rabén&Sjögren, SVT, Warner Music samt byråbranschen som senior PR-rådgivare. Senast kommer hon från uppdrag som VD för Stockholm Toy Museum.

– Det var ett roligt jobb på en rolig arbetsplats. Men där förutsättningarna så klart påverkades av den pågående pandemin. Vilket så klart gjorde det enklare att bestämma sig, säger Karin Schyffert.

– Karin är en otroligt driven och kompetent kraft som ytterligare stärker vårt erbjudande inom PR, medierelationer och projektledning. Hon har ett brett nätverk och vi är jätteglada över att ha chansen att få över henne på vår sida, säger Sibel Wolff.

    Karin Schyffert kommer att arbeta med Friends Agendas nationella och internationella kunder som senior PR rådgivare och projektledare.

    I likhet med många andra byråer har Friends Agenda tvingats hantera en rad utmaningar under ett år som i stor utsträckning har präglats av den pågående pandemin.

– Det går självklart aldrig att beteckna en pandemi som något positivt. Däremot kan den driva fram positiva förändringar genom att utmana och tvinga fram nytänkande, utveckling och viktiga förändringar, säger Sibel Wolf och fortsätter:

– Att våra medarbetare har bidragit till att utveckla byrån under en tuff period märks nu även i form av nya uppdrag och förnyat förtroende från våra befintliga uppdragsgivare. Det innebär att vi räknar med att växa och rekrytera under kommande år.

Bilder

Om

Friends Agenda
Friends Agenda
Åsögatan 115
116 24 Stockholm

http://friendsagenda.se/

KRIS - FÖRÄNDRING - FÖRNYELSE

Friends Agenda är en PR- och kommunikationsbyrå som erbjuder rådgivning och rätt resurser för kommunikationsdriven verksamhetsutveckling.

Vi erbjuder partnerskap och effektivt stöd i kris, i förändringsarbete och skapar långsiktigt värde genom att öka förståelse, förtroende och på så sätt skapa nya möjligheter för dig som kund.

Följ Friends Agenda

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Friends Agenda

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum