Umeå kommun

Fritid för allas populära musikkafé får tillfälligt ny lokal

Dela

Från och med 2 april öppnar Fritid för allas populära musikkafé tillfälligt i nya lokaler. Restaurang Översten på stadshusområdet blir den nya lokalen under våren för de populära musikkaféet på torsdagar.

I förra veckan meddelade verksamheten Fritid för alla att de tyvärr behöver stänga verksamheten under torsdagar då det brukar arrangeras musikkafé. Anledningen till stängningen var att arrangemanget blivit alldeles för populärt. Lokalernas brandskydd är anpassat för 150 personer, men den senaste tiden har intresset varit mycket högre än så.

– Restaurang Översten har en bättre kapacitet än vår ordinarie lokal. Det här blir en bra tillfällig lösning under våren. Däremot behöver vi jobba vidare med att hitta en långsiktig lösning för hösten och framåt, säger Brita Mattsson, enhetschef för Fritid för alla, Fritidsförvaltningen, Umeå kommun.

Verksamheten håller just nu på att jobba om sitt program för april och maj. Mer information om detta kommer att publiceras på webbsidan www.umea.se/fritidforalla

Om verksamheten

Fritid för alla är en verksamhet som arbetar för att bredda fritid för vuxna med funktionsnedsättning från 20 år och uppåt. Verksamheten har sin bas på Kafé Vaniljdrömmen på Älgvägen på Marieberg. Förutom musikkafé arrangeras även tisdags- och onsdagskafé samt resor och utflykter.

Mer information

Brita Mattsson
enhetschef
Fritid för alla
090-16 41 33
070-332 68 33
brita.mattsson@umea.se

Nyckelord

Kontakter

Om

Umeå kommun
Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå

090-16 10 00http://www.umea.se/kommun

Umeå kommun har 12 000 medarbetare och är regionens största arbetsgivare. Verksamheterna präglas av medborgarfokus, öppenhet, tillit och en strävan efter att ständigt förbättra kommunens service. Umeå är en av Sveriges mest växande städer. Här bor omkring 125 000 personer, och kommunens mål är att nå 200 000 invånare år 2050.

I Umeå finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid. Här finns också västvärldens snabbaste bredband.

Följ Umeå kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Umeå kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum