Svensk Innebandy

Fromm blir IFF eventpartner till herr-VM 2022

Dela

Den 5-13 november avgörs herr-VM i Schweiz. Nu står det klart att Fromm blir en av IFF:s eventpartner och kommer synas på den mest centrala exponeringen, mittcirkeln.

Den 5 november reser Sveriges herrlandslag till Schweiziska Zürich och Winterthur där VM avgörs. Herrlandslaget går in i turneringen som regerande världsmästare efter att ha besegrat Finland under VM i Helsingfors i december.

VM i Schweiz väntas bli en publiksuccé och biljetterna har gått åt i en rasande fart.

Nu står det klart att förpackningssystemsföretaget Fromm blir en av IFF eventpartners och kommer bland annat att synas på mittcirkeln under VM.

– Vi var med som sponsor till VM i fjol och såg vilken fin effekt det blir när idrotten och näringslivet samverkar. Stora internationella evenemang som VM ger oss en väldigt fin exponering samtidigt som innebandyn som sport kan växa både nationellt som internationellt, säger Fromms VD, Göran Storm.

Sponsoraktiveringen möjliggörs genom ett samarbete mellan Internationella Innebandyförbundet och Svenska Innebandyförbundet.

– Fromms engagemang inom idrotten är välkänt. Svensk Innebandy har haft Fromm med under ett antal år och vi ser framemot nya fortsatta bra relationer. Genom ett bra samarbete med IFF kan Fromm nu också gå in som eventpartner i VM. Samarbetet med Fromm ligger helt i linje med vår strategi att växa med våra partners mot våra distrikt, föreningar, men även internationellt vilket vi ser exempel på nu, säger Stefan Jonasson, marknads och arrangemangschef på Svensk Innebandy.

Internationella Innebandyförbundets generalsekreterare John Liljelund:

– Vi välkomnar samarbetet med Fromm och Svenska Innebandyförbundet, vilket visar att det finns många fördelar av att jobba ihop för att främja internationell innebandy. IFF kan ge Fromm global synlighet i en växande sport och vi är övertygade att VM i Zürich kommer att visa ett fortsatt samarbete med Fromm är givande för alla parter.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Svensk Innebandy
Svensk Innebandy
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

08-514 274 00https://www.innebandy.se/

Innebandy är en sport för alla och det ska vara enkelt att vara med. Alla ska kunna finna samma glädje i sporten oavsett förutsättning. Barn, ungdomar och motionärer ska känna likadant kring innebandy som dem som utövar den på elitnivå.

Över 500 000 svenskar spelar innebandy regelbundet i lag, på jobbet, med kompisar eller i skolan.
Det finns omkring 112 000 licensierade spelare och innebandyn är i dag Sveriges näst största lagidrott.

Följ Svensk Innebandy

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svensk Innebandy

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum