Fuze AB

Fuze startar Public Affairs-rådgivning och tar in Jacob Bolin som ny delägare

Dela

Kommunikationsbyrån Fuze inom PPP-nätverket fortsätter att växa snabbt och breddar nu erbjudandet till att även omfatta Public Affairs. I samband med detta kommer Jacob Bolin in som ny delägare och seniorkonsult i byrån. Även Fuze COO Angelica Larsson kliver in som delägare från samma datum.

Jacob kommer närmast från rollen som Head of Communications och Public Affairs hos GlobalConnect Sverige. Han har dessförinnan bland annat varit seniorkonsult hos Diplomat Communications, Public Affairs-chef hos Com Hem och ansvarat för genomförandet av regeringens bredbandsstrategi och digitala agenda vid Näringsdepartementet. 

Jacob har en lång och gedigen erfarenhet och stort nätverk inom politiken och särskilt från telekomsektorn där han bland annat varit ordförande i branschorganisationen TechSveriges Telekområd och sitter även som styrelseledamot i konsumentorganisationen Telekområdgivarna.  

”Jag har haft Fuze som PR-rådgivare sedan ett år tillbaka och har imponerats av deras driv och förmåga att leverera grymma resultat. Men jag tycker att det har saknats en viktig pusselbit i Fuzes erbjudande och PPP-nätverket i stort, och det är Public Affairs-kompetens. Det är just detta jag framför allt kommer att tillföra byrån. Fuze har alla förutsättningar att fortsätta växa och jag vill verkligen inte missa att vara med på den resan. Det ska också bli jäkligt kul att kliva tillbaka i konsultrollen och jag ser fram emot att få bygga vidare på Fuze tillsammans med Daniel och teamet” säger Jacob Bolin.

Fuze har på kort tid gått från en till snart 14 anställda och har tidigare kompletterat PR med en tydlig satsning på innehåll. Nu läggs Public Affairs till som kunderbjudande i den växande byråns portfölj.

”Public Affairs har den senaste tiden blivit alltmer PR- och innehållsdrivet och våra kunder efterfrågar ofta en bredare form av kommunikation och påverkan. I Jacob får vi en rutinerad och extremt kunnig konsult som kommer att bygga upp vårt PA-erbjudande och integrera det med PR och innehåll. Jag har haft förmånen att jobba tillsammans med Jacob tidigare och är glad att nu ha honom i teamet på Fuze” säger vd Daniel Lagerqvist.

KONTAKT:
Jacob Bolin, 0738-03 99 69
Daniel Lagerqvist, 0790-60 5662

Bilder

Dokument

Om

Fuze är en kommunikationsbyrå med fokus på PR, PA och innehåll. Vi har vårt kontor i Stockholm men jobbar med kunder över hela Norden. Fuze ingår i byrånätverket People, People, People där även Spoon, Oh My, Trickle och Kit finns. Tillsammans jobbar vi med breda kommunikationslösningar där Fuze står för mediarelationer, PR/PA-kampanjer, innehållsstrategier, produktion och mycket mer.

Följ Fuze AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Fuze AB

Artisten Sanna Martin lanserar podcast: ”Din Röst” - om att höras, påverka & rösta!11.3.2022 14:53:13 CET | Pressmeddelande

Sanna Martin lanserar intervjupodcasten “Din röst”. Söndag 13 mars, exakt sex månader innan valet 2022, släpps första avsnittet. Premiären gästas av den samhällsintresserade komikern och programledaren Kristoffer Appelquist och en rad andra välkända gäster, politiska profiler och sakkunniga experter står på tur, däribland Amanda Lind, Julia Dufvenius, Emanuel Karlstén och Bengt Westerberg. Samtalen berör ämnen som retorik, politik, underhållning, bildning, alltså allt som ryms inom begreppet röst. berör ämnen som retorik, politik, underhållning, bildning, alltså allt som ryms inom begreppet röst. – För mig är den optimala sortens opinionsbildning den som får människor att tänka efter. Min förhoppning är att yngre som äldre kan hitta till podden som en kompis som både underhåller och berikar inför valet i höst, och att man ska få med sig något från varje avsnitt, en lärdom, ett perspektiv eller en ny tanke. Genom sitt arbete med podden hoppas Sanna kunna öka engagemanget i samhällsfrågo

Bästa sättet att skydda dig från att bli hackad - It-säkerhetsexperten tipsar: så här skapar du bra lösenord20.1.2022 07:00:00 CET | Pressmeddelande

Hackarnas favoritväg in i företag och privatpersoners datorer och telefoner är genom att knäcka lösenord. Och allt för många har alldeles för enkla koder på sina enheter, dessutom är det få som byter så ofta som de borde. ”Vi svenskar är för naiva inför de nya hackerattackerna”, säger Mikael Westerlund, it-säkerhetsexpert på GlobalConnect.

Nicole Falciani nära att kräkas i Youtube-serie11.1.2022 11:00:00 CET | Pressmeddelande

Efter 10 000 kebaber och 234 städer för att hitta världens bästa streetfood har han gjort sig känd som en ärlig och krass recensent via Instagramkontot @kebabspotting med över 60 000 följare. Nu släpps det andra avsnittet av Jiray ”Jirre” Seropian Youtube-serie ”Kebabspotting” där ingen mindre än influencern och programledaren Nicole Falciani följer med på (o)ätbart äventyr, denna gång i Neapel.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum