Fuze AB

Fuze växer – plockar in PR-trio

Dela

Fuze fortsätter att växa och plockar in tre nya anställda till PR-teamet. Gustav Orbring, Linnea Klippvik och Jenny Rydberg har alla anslutit under våren.

Fuze har på kort tid gått från en till 13 anställda och har tidigare kompletterat PR med en tydlig satsning på innehåll och under våren även Public Affairs.

Nu ansluter tre starka namn till byråns PR-team:

 • Jenny Rydberg har tidigare arbetat som reporter och nyhetsredaktör på några av landets största medier, såsom SVT, TT, Aftonbladet och Expressen och är specialiserad på medierelationer och extern mediebevakning för olika uppdragsgivare.
 • Linnea Klippvik har en bakgrund inom media-och kommunikation och har de senaste åren jobbat som kommunikationskonsult. Hon har bland annat jobbat med globala kunder inom både tech och läkemedelsbranschen på Burson Cohn & Wolfe.
 • Gustav är utbildad journalist och har arbetat på Sveriges Television i sju år
  i en mängd olika roller som reporter, redaktör och redigerare.  Efter SVT var
  han programledare, reporter och redaktör på Sportbladet TV samt varit redaktör och kommunikatör på Svenska Friidrottsförbundet.

Tidigare under 2022 har följande personer börjat på Fuze:

 • Jacob Bolin, senior konsult Public Affairs och Public Relations
 • Max Härstedt, content creator
 • Maja Wijkström, digital kommunikatör
 • Charlotte Holborn, grafisk formgivare
 • Christian Albinsson, creative director

Kontakter

Bilder

Ladda ned bild
Linnea Klippvik
Linnea Klippvik
Ladda ned bild
Jenny Rydberg
Jenny Rydberg
Ladda ned bild
Gustav Orbring
Gustav Orbring
Ladda ned bild

Dokument

Om

Fuze är en kommunikationsbyrå med fokus på PR, medierelationer och kriskommunikation. Vi har vårt kontor i Stockholm men jobbar med kunder över hela Norden. Fuze ingår i byrånätverket People, People, People där även Spoon, Oh My, Trickle och Kit finns. Tillsammans jobbar vi med breda kommunikationslösningar där Fuze står för det kreativa tänkandet och operativa utförandet kring PR, media och krishantering.

Följ Fuze AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Fuze AB

Artisten Sanna Martin lanserar podcast: ”Din Röst” - om att höras, påverka & rösta!11.3.2022 14:53:13 CET | Pressmeddelande

Sanna Martin lanserar intervjupodcasten “Din röst”. Söndag 13 mars, exakt sex månader innan valet 2022, släpps första avsnittet. Premiären gästas av den samhällsintresserade komikern och programledaren Kristoffer Appelquist och en rad andra välkända gäster, politiska profiler och sakkunniga experter står på tur, däribland Amanda Lind, Julia Dufvenius, Emanuel Karlstén och Bengt Westerberg. Samtalen berör ämnen som retorik, politik, underhållning, bildning, alltså allt som ryms inom begreppet röst. berör ämnen som retorik, politik, underhållning, bildning, alltså allt som ryms inom begreppet röst. – För mig är den optimala sortens opinionsbildning den som får människor att tänka efter. Min förhoppning är att yngre som äldre kan hitta till podden som en kompis som både underhåller och berikar inför valet i höst, och att man ska få med sig något från varje avsnitt, en lärdom, ett perspektiv eller en ny tanke. Genom sitt arbete med podden hoppas Sanna kunna öka engagemanget i samhällsfrågo

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum