Fyrishov AB

Fyrishov AB prisade i Paris

Dela
På bilden syns Badchef Vladimir Berglund, Birgitta Svenson-Fyrishovs styrelse, VD Liisa E Hundertmark samt Pascal Bolo, ordförande CEEP France.
På bilden syns Badchef Vladimir Berglund, Birgitta Svenson-Fyrishovs styrelse, VD Liisa E Hundertmark samt Pascal Bolo, ordförande CEEP France.

Fyrishov har uppmärksammats vid en prisceremoni i Paris arrangerad av the European Centre of Employers and Enterprises, CEEP. Priset delas ut till företag och organisationer vilka är leverantörer av offentliga tjänster och som enligt CEEP utmärkt sig med ett enastående CSR-arbete. Fyrishov AB tilldelas priset för sin långsiktiga plan att genom Fyrishovs Simakademi lyfta livsviktiga frågor inom simkunnighet i kombination med praktisk simutbildning. Fyrishovs Simakademi, som startade år 2015, har exempelvis erbjudit en kostnadsfri simundervisning för icke simkunniga vuxna, där över 250 personer deltagit redan det första året. 

CEEP CSR Label är ett formellt bevis som sedan 2008 beviljas företag som levererar tjänster av allmänt intresse och som framgångsrikt lyckas integrera CSR i sin verksamhet och ta samhälleligt och etiskt ansvar. Ansökningarna granskas av experter och väljs ut av en jury. Hittills har mer än 100 företag fått utmärkelsen efter en utvärderingsprocess. Prisutdelningsceremonin AWA hölls på Caisse des Dépôts et Consignations (medlem av CEEP Frankrike) i Paris, i samarbete med CEEP Frankrike.

-Utmärkelsen är en etikett för de företag i Europa som levererar offentliga tjänster utöver sitt uppdrag. De är särskilt medvetna och aktiva när det gäller att positivt påverka samhället och miljön, säger Valeria Ronzitti, CEEP:s generalsekreterare.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

På bilden syns Badchef Vladimir Berglund, Birgitta Svenson-Fyrishovs styrelse, VD Liisa E Hundertmark samt Pascal Bolo, ordförande CEEP France.
På bilden syns Badchef Vladimir Berglund, Birgitta Svenson-Fyrishovs styrelse, VD Liisa E Hundertmark samt Pascal Bolo, ordförande CEEP France.
Ladda ned bild

Om

Fyrishov AB
Fyrishov AB
Idrottsgatan 2
753 33 Uppsala

018-7274950https://fyrishov.se/

Fyrishov är en av Sveriges mest besökta arenor med ca 1,5 miljoner besök årligen. Fyrishov har öppet alla dagar och arrangerar närmare 200 evenemang per år. Verksamheten består av bad, idrott och event.

Följ Fyrishov AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Fyrishov AB

Källa till smitta funnen på Fyrishov8.3.2019 18:14:00 CET | Pressmeddelande

Fyrishov har nu hittat en källa till den smitta som orsakat rodnade och svullna fötter. Källan finns i den lekutrustningen som funnits i en mindre lekhörna belägen i anslutning till undervisningsbassängens grunda del. Området med tillhörande lekhörna är avstängd sedan i onsdags kväll och fortsatt åtgärdsarbete pågår. De som misstänker att de smittats, uppmanas att kontakta 1177 eller sin vårdcentral. Det var i slutet av februari som Fyrishov och Uppsala kommuns miljöförvaltning fick rapporter om att barn, som badat på Fyrishov, drabbats av svullna fötter. En misstänkt orsak har varit en infektion orsakad av bakterien pseudomonas aeruginosa. Fyrishov vidtog snabbt ett antal åtgärder, i samråd med miljöförvaltningen, för att hitta smittkällan. Uppsala kommuns miljöförvaltning fick idag fredag 8 mars tillbaka nya provsvar tagna på Fyrishov. Den misstänkta bakterien fanns i ett prov från lekhörnans lekutrusning. Som en försiktighetsåtgärd kommer den grunda bassängdelen samt tillhörande lek

Världsutställningen Titanic The Exhibition till Uppsala och Fyrishov12.2.2019 11:49:00 CET | Pressmeddelande

Den 17 maj är det premiär på Fyrishov för en av världens största vandringsutställningar - Titanic The Exhibition. Genom ca 200 originalföremål och flertalet reproduktioner av interiörer i naturlig storlek får besökarna uppleva verkliga berättelser om fartyget. Titanic The Exhibition har premiär i Uppsala 17 maj och pågår till 25 augusti. - Vi är glada och stolta över att få ta emot en sådan här spännande utställning och ser fram att få välkomna många besökare till Titanic The Exhibition, säger Linn Löfman, Marknads- och Försäljningschef, Fyrishov AB. Utställningen beskriver myterna, berättelserna och verkliga livsöden. Detaljer om vilka resenärerna var, vad de gjorde, vad de tog med sig och ibland vad de sade har gjort det möjlighet att berätta den verkligt mänskliga dimensionen av Titanics första och sista resa. Utställningens uppdrag är att återskapa känslan av hur det var att resa med denna "osänkbara" atlantångare. Se en kort video om utställningen. - Vi hoppas att utställningen sk

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum