Dagens industri

Gabriel Mellqvist återvänder till Dagens industri

Dela

Vi har glädjen att meddela att Gabriel Mellqvist gör comeback på Dagens industri.

Efter en två år lång avstickare till Handelsbankens tv-projekt EFN återvänder Gabriel Mellqvist till Dagens industri där under årens lopp har jobbat i en rad olika positioner, bland annat som nyhetsreporter och som korrespondent i London och New York.

Vid återkomsten kommer han att förstärka Di TV som programledare och Di Weekend som skribent.

”Uppdraget är En oemotståndlig kombination”, säger Gabriel Mellqvist själv om återkomsten till Dagens industri och fortsätter: 

”Di är ett mångfacetterat och unikt mediehus som växer snabbt i många olika riktningar. Det skapar en fantastisk dynamik både för läsare, tittare och anställda. Det bäddar också för ständigt skiftande utmaningar för mig som reporter. Det ska bli mycket roligt att både skriva och jobba med tv-mediet.”

”Med Gabriel Mellqvist får vi tillbaka en uppskattad och rutinerad medarbetare med ett stort nätverk, stor tv-rutin och en vass penna. Det borgar för intressanta reportage och intervjuer i Di Weekend och DiTV framöver”, säger Jonas Jonsson, redaktionschef Dagens industri.

 Gabriel Mellqvist

Kontakter

Om

Dagens industri har cirka 150 anställda och en omsättning på cirka 750 miljoner kronor. Vd för Dagens industri är Anders Eriksson och chefredaktör är Peter Fellman. Dagens industris redaktion producerar både den rosa dagstidningen och veckomagasinet Di Weekend.

På di.se och Di Digital jobbar cirka 30 personer som, tillsammans med printupplagan, jobbar för att ge Di-läsaren de senaste nyheterna inom näringslivet samt fördjupningar och analyser dygnet runt i både text-, rörligt- och podd-format.

Försäljningen på Dagens industri sköts av två avdelningar: upplaga och annons. Övriga avdelningar är ekonomi, it, tryck och distribution samt hr.

Följ Dagens industri

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Dagens industri

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum