PR Direkt

GardenHome.se gör förarbetet åt konsumenterna

Dela

Allt fler trender pekar på att konsumenter gärna läser på innan de gör ett köp – hela nio av tio personer läser omdömen och jämför priser innan de handlar enligt en studie som Internetstiftelsen utfört om svenskarna och internet.

Idag ser vi oftare att webbutiker och företag på nätet använder sig av både kundrecensioner, guider och produktomdömen för att skapa tillit och bygga förtroende bland konsumenter. Detta visar att konsumenter vill kunna hitta rätt information på nätet så att de själva kan ta ett smart köpbeslut.

GardenHome.se var tidigare en populär webbutik som sålde produkter inom hem och trädgård. Idag har de valt att fokusera på att bli en så kallad bäst-i-test sajt som utser testvinnare och sammanställer experttester inom samma bransch. Företaget har som målsättning att göra det enklare för konsumenter att hitta rätt information på nätet. Idag har sajten har drygt 3000 besökare varje månad.

-       I dagsläget arbetar vi med att stärka varumärket och bygga upp ett förtroende bland våra besökare. Vi har en lång och gedigen branschkännedom vilket jag tror är en bidragande faktor till att våra besökare vänder tillbaka till vår sajt när de går i tankarna om att köpa en ny produkt. Våra besökare litar på oss och att bäst-test guiderna vi har på sajten hjälper dem att ta smartare köpbeslut, säger Frida Mellqvist på GardenHome.

 

Om företaget:

GardenHome.se utser testvinnare och sammanställer experttester. Sajten gör det möjligt för konsumenter att hitta rätt produkt till rätt pris. Redaktörerna på GardenHome.se hjälper besökare att hitta den produkt som passar deras behov. Guiderna uppdateras löpande när nya produkter och tester publiceras.

Kontakter

Bilder

Om

PR Direkt
Flaggan 1338
11674 Stockholm

010-551 75 00https://prdirekt.se/

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

 

Följ PR Direkt

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR Direkt

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum