Bingolotto

Gäster och artister i Bingolottos Nyårsbingo!

Dela

Studion gästas av Hollywoodfrun Maria Montazami, tennisoraklet Björn Hellberg, trollkarlen och komikern John Houdi, sångaren Tommy Nilsson och Renaida Braun från Idol. Dessutom uppträder Peter Johansson och Bruno Mitsogiannis, från Jersey Boys och succékonserten Live på China.

Det populära Miljonhjulet snurrar under hela nyårskvällen och med en vinstpott på över 31 miljoner är programmet av rejält större kaliber än vanligt.

Kapellmästare för kvällen är den ojämförlige Mattias Bylund. Nyårsaftons bingodirigent och oklanderlige festciceron är, precis som alltid – Ingvar Oldsberg.

BingoLotto Nyårsbingo – 31 december kl 20-22 i TV4.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

We Are Voice med Mölndals Kammarkör i Bingolotto11.12.2018 07:00Pressmeddelande

På söndag bjuder Rickard Olsson in We Are Voice med Mölndals Kammarkör till BingoLotto. Vännerna Martin Rolinski, Simon Ljungman och Fredrik Berglund kläckte idén om We Are Voice, en gemensam mötesplats för körmedlemmar och körledare som skulle underlätta kommunikation, interaktion och repetition. We Are Voice vill få fler människor att sjunga tillsammans och är en unik konsertupplevelse där alla på konserten är medverkande, ingen är publik utan alla interagerar med varandra. Husbandet leds av Mattias Bylund och programledare är Rickard Olsson. BingoLotto – Söndag 16 december kl. 18 i TV4.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum