Linköpings kommun

Gåva till medarbetare

Dela

Vid löneutbetalningen i december kommer alla medarbetare med månadslön att få en extra utbetalning på 750 kronor. Gåvan är ett sätt att visa uppskattning för alla goda insatser i samband med coronapandemin.

Kommunstyrelsen förväntas besluta om en extra utbetalning i samband med deras sammanträde imorgon tisdagen den 16 november. Summan, som är skattepliktig, är på 750 kronor och kommer att betalas ut i samband med decemberlönen. Syftet med gåvan är att visa uppskattning för alla goda insatser i samband med coronapandemin.

- Vi vill tacka för alla de fantastiska insatser som görs varje dag av våra medarbetare i Linköpings kommun. Tillsammans har vi kunnat upprätthålla våra verksamheter och fortsätta leverera god service och välfärd till de vi är till för, säger Denisé Cassel (KD) kommunalråd.

Alla medarbetare med månadslön och som har en anställning i november 2021 inkluderas i gåvan.

Kontakter

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

Linköpings sommarblommor skapar arbete1.12.2021 16:00:00 CET | Pressmeddelande

Linköpings kommun vidtar en rad insatser för att minska försörjningsstödet bland annat genom att tillskapa flera insatser med arbetslika aktiviteter. Det är viktigt att skapa aktiviteter inom områden som kan leda till egenförsörjning. Efterfrågan på arbetskraft inom de gröna näringarna ökar och behovet fylls idag ofta med utländsk arbetskraft. I Trädgårdsföreningens växthus odlas kommunens sommarblommor, lökar och annan växtutsmyckning och det kommer nu också att bli ett växtcentrum för 16 arbetslika aktiviteter.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum