Lidl Sverige

Gemensam donation från företagen i Schwarz Group – en miljon euro i nödhjälp till Turkiet och Syrien

Dela
Företagen i Schwarz-gruppen, där Lidl Sverige ingår, är djupt berörda av jordbävningskatastrofen i Turkiet och Syrien och donerar en miljon euro till nödhjälp för jordbävningens offer.

För att säkerställa att hjälpen når offren så snabbt som möjligt kommer den gemensamma donationen att skickas till tyska Röda Korsets katastrofhjälp. Med dessa medel kommer hjälparbetarna i katastrofområdet kunna bidra med hjälp på plats.

Många anställda i Schwarz-gruppen har släktingar i den drabbade regionen. Våra tankar är hos dem och hos offren för katastrofen.

Nyckelord

Kontakter

Vid övriga frågor (kundtjänst)

http://www.lidl.se

Tel:020-190 80 70

Bilder

Om

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 204 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Boden i norr. Sammanlagt arbetar drygt 5000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Barkarbystaden i Järfälla kommun och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

Lidl agerar för att dämpa inflationen – sänker och fryser priset på över hundra varor22.3.2023 16:45:00 CET | Pressmeddelande

Det senaste året har priserna på livsmedel rusat i höjden. Inflationstakten för livsmedel var enligt SCB 22 procent i februari, något som direkt slår mot de svenska hushållen. För att stötta svenska hushåll i dessa tuffa tider, inför Lidl Sverige nu ett lägre fast pris på över hundra varor. Med start måndagen den 27 mars sänks och låses därför priset på ett stort antal varor, listan över produkter kommer att utökas under de närmaste veckorna.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum