Gemenskap och samliv skapar bättre förutsättningar för ett bra förhållande

Dela

Det senaste åren har präglats av distans- både i jobb och på hemmaplan. Ingen har kunnat träffa sina nära och kära som man gjorde förr. Det har påverkat flera och många har hittat nya som gamla kärlekar under denna ovissa tid. Till exempel kan vissa fått upp ögonen för sitt gamla tv-spel. Man har rotat igenom förrådet och funnit det gamla playstation 2 som man så ofta spelade på som ung. Andra kanske har hittat andra överraskningar som gamla barnkläder, en gammal dagbok, gamla sexleksaker eller sin borttappade gitarr.

Vad som är säkert är att denna pandemi närmar sig sitt slut. Människor kan börja gå på fotbollsmatcher och livekonserter igen. Man kan gå i affärer utan munskydd och alla kan se varandra igen. Många har saknat att kunna träffa sina nära och kära. Inte minst kärlekslivet har drabbats hårt hos många när man inte kan dejta lika fritt längre. Hos vissa har det lett till osäkerhet. Många såg nyligen tv4 nya program om incels där man får möta unga män som är ofrivilliga oskulder. Många av personerna har en verkligt skev verklighetsuppfattning medan andra insett sitt tragiska beteende på internet och ändrat sig då man haft möjligheten att se sig själv utifrån och inse att incel inte alltid är så kul att vara. Självklart finns det olika typer av incels men den generella uppfattningen är sällan charmig.

Hur kommer det sig att antalet incels i Sverige stiger?

Att antalet incels i Sverige stiger kan bero på många anledningar. Bland annat kan en anledning vara att man har trubbel att få sitt underliv att samarbeta när man väl är i sängkammaren. För att råda bot på detta mycket vanliga problem använder sig somliga av prestationshöjande medel. Vissa använder sig av viagra och andra kamagra. Det kan du läsa mer om här. Det finns mycket att välja på. Det kan hjälpa dig att få ökad sexlust likväl som att prestationen kan likna något man ej sett tidigare. 

Kan man få ett bättre sexliv av att röra sig mer utomhus?

Vissa personer förespråkar att en människas aktiviteter påverkar densammes sexliv med det motsatta könet. Sitter man hemma hela dagarna utan att träffa medmänniskor ansikte mot ansikte kan det bidra till brist av sexuellt umgänge. Andra älskar sitt liv online och träffar massvis men pojk- och flickvänner på nätet. Visst är det fantastisk att vi har dessa möjligheter? Vårat alldeles egna universum i mobilen och i datorn. Man har möjligheten att välja var när och hur man vill njuta då de flesta idag har ständig uppkoppling till internet. På internet kan man handla massvis med saker. Mer produkter som kan passa om man inte har samma sexuellt driv som tidigare kan ni hitta mer om här. 

Bilder

Om

HeymediaFölj Heymedia

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Heymedia