Brynäs IF

Georgina Farman klar för Brynäs IF

Dela

Brynäs IF meddelar idag att den engelska spelaren Georgina Farman är klar för spel i Brynäs IF damlag inför SDHL-säsongen 18/19.

Brynäs IF meddelar idag att den engelska backspelaren Georgina Farman är klar för spel i Brynäs IF damlag inför SDHL-säsongen 18/19.

Farman, född 1991, kommer närmast från Linköpings HC där hon spelat de fyra senaste säsongerna.

-Georgina kommer tillföra bra rutin till truppen, hon är välmeriterad genom flera säsonger i SDHL och även spel i den Engelska ligan, dessutom är hon en stående spelare i det engelska landslaget. Hon är en bra karaktär, tränar och jobbar hårt och kommer bli viktig i laget, berättar Stefan Bengtzén, sportchef Brynäs IF.


Georgina ansluter till Brynäs IF under början av augusti.

-Jag kände direkt att Brynäs IF är rätt klubb för mig, jag vill nu utvecklas vidare både på isen och vid sidan av. Det ska bli otroligt roligt att komma till en ny stad och en anrik klubb som jag hört mycket gott om. Som spelare skulle jag beskriva mig själv som en hårt jobbande som alltid finns där för mina lagkamrater. Jag ser fram mot att träffa truppen och köra igång säsongen, säger Georgina Farman.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Brynäs IF
Brynäs IF
Gavlehovsvägen 13
806 33 Gävle

+46 (0)26-54 46 60http://www.brynas.se/

Brynäs IF är en anrik förening som bildades 1912. Vi har många medlemmar och supporters över hela Sverige och vårt varumärke är välkänt. 
Brynäs IF har en gedigen historia som vi vill värna om samtidigt som vi alltid blickar framåt och ser alla möjligheter som finns med vår fina Gavlerinken Arena. 

Vi har två representationslag som spelar i Sveriges högsta ligor, SHL och SDHL.
Vid sidan av den sportsliga verksamheten bedriver även Brynäs IF den sociala verksamheten En bra start, som arbetar för att fler barn och unga ska få en bra start i livet. 

 

Följ Brynäs IF

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Brynäs IF

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum