Giftcard.se hjälper företag att visa uppskattning med hjälp av presentkort till anställda

Dela

Allt fler företag låter nu sina anställda komma tillbaka till kontoren efter en lång tids distansarbete. Att åter få gå till kontoren och gemenskapen är det många som sett fram emot under en lång tid. Som företag är det en lysande möjlighet att visa uppskattning, förbättra företagskulturen och stärka sammanhållningen med en liten present i samband med återkomsten. Något man på giftcard.se har tagit fasta på är den växande trenden med personliga företagsgåvor och de förenklar för företagen att visa just uppskattning med hjälp av gåvokort.

I tider som dessa när allt fler anställda får gå tillbaka till sina arbetsplatser är det ett utmärkt tillfälle att satsa på att genomföra förbättringar och att bygga en bättre företagskultur och sammanhållning.

“Vi tycker det är viktigt att arbetsgivare tar vara på alla tillfällen som ges för att uppmuntra personalen och att visa lite extra omtanke. Genom att visa uppskattning bygger man en positiv företagskultur och får lojalare personal. Det kan till exempel handla om något så enkelt som att ge bort en julgåva till personalen eller en samarbetspartner,” säger pressansvarig på giftcard.se

I dagens samhälle kan det dock vara svårt att välja rätt gåva, och det är inte lätt att tillfredsställa alla. Men i stället för att lägga ned mycket tid och möda på att försöka lösa den omöjliga uppgiften med personliga gåvor som träffar mitt i prick, är lösningen att välja ett gåvokort.

“Ett gåvokort från giftcard.se passar alla, det fungerar exempelvis perfekt att ge som julgåva, sommarpresent eller vid andra speciella tillfällen som födelsedagar. Vårt stora utbud av olika presentkort följer olika teman och är fyllda med ett stort utbud av gåvor för att passa en bred målgrupp. Det kan vara allt från heminredning, köksprodukter till rena till rena matgåvor,” säger pressansvarig.

Fler fördelar med just gåvokort är att mottagaren fritt kan välja från utbudet av gåvor, vilket ofta känns lyxigt. Många uppskattar framför allt att kunna sitta i lugn och ro och själv välja precis det man vill ha. Hos giftcard.se har man samlat en mängt olika gåvokort, allt gör att göra det enkelt köpa den perfekta gåvan till personalen, kunden eller samarbetspartnern.

Presskontakt

Erik Sandström - VD, e-Profil Svenska AB

erik@eprofil.se

Kontakter

Om

PR Direkt
Flaggan 1338
11674 Stockholm

010-551 75 00https://prdirekt.se/

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

 

Följ PR Direkt

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR Direkt

ROI Media ser ökad tillväxt på marknaden för låneförmedlare som erbjuder låntagare att låna 4000 kr till 60 000 kr efter investering från BGF22.11.2021 22:08:49 CET | Pressmeddelande

Med motiveringen “ett starkt team av entreprenörer och ett företag med en tydlig plan samt genuint innovativa och betydande satsningar inom sektorn” fick ROI Media Ltd. i januari i år en investering på fyra miljoner från investeringsbolaget BGF. “Den extra finansieringen från BGF kommer att möjliggöra ännu snabbare tillväxt och utöka vår marknadsandel”, uttryckte Robin Kaneteg, medgrundare och VD för ROI efter tillkännagivandet av investeringen från BGF.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum