Laguna Beach Family Camps

Glamping på Öland – ett nytt sätt att hemestra!

Dela

Nu kommer glampingtrenden till Öland. I sommar öppnar Laguna Beach Family Camp upp en surfby precis intill stranden i Mörbylånga. Ta med familjen på en unik semesterupplevelse med boende i lyxiga tält och massor av aktiviteter som ingår i priset.

Laguna Beach Family Camps blir en mysig och dold surfby, speciellt anpassad för familjer med barn i åldrarna 5 till 16 år. Den är full av äventyrliga aktiviteter såsom vindsurfing, wind biking, SUP i solnednedgången och yoga på stranden. Ett semesterkoncept som passar perfekt för aktiva familjer, men också för er som bara vill ta det lugnt och njuta på er egen strand.

Konceptet ”Glamping” har blivit väldigt populärt de senaste åren, men det är först nu som trenden kommer till Öland. På Laguna Beach Family Camp hyr man ett fullt utrustat och rymligt ”Family Safari Lodge” eller ett bekvämt ”Family Bell”-tält, båda inredda med sköna sängar, små kök, matbord och fåtöljer. Varje tält har sin egen terrass med utsikt över havet, och för att du ska få den ultimata sommarkänslan är glampingen även dekorerad med palmer och stämningsfull belysning.

–Vi är väldigt glada att Laguna Beach Family Camps har valt Mörbylånga för att lansera sin första glamping i Sverige. Vi ser fram emot en härlig sommar här, säger Peter Marklund, näringslivschef på Mörbylånga kommun.

Hemsidan är www.lagunabeachfamilycamps.se och de första bokningarna är redan gjorda.

Laguna Beach Family Camps öppnar lördagen den 12 juni.

Kontakter

För mer information
Joost Botman
joostbotman@gmail.com

Bilder

Om

Laguna Beach Family Camps
Laguna Beach Family CampsFölj Laguna Beach Family Camps

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.