Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB

Goda och nyttiga snacks ”on the go” - Granola Bites

Dela

Hälften av alla måltider som äts idag är mellanmål och 9 av 10 snacksar flera gånger om dagen. Med tanke på hur ofta vi äter något mellan måltiderna är det viktigt för många att mellanmålet är nyttigt såväl som gott. Anyday lanserar två goda Granola Bites som är ugnsrostade, utan tillsatt socker och veganska.

Granola Bites förpackning 35 g
Granola Bites förpackning 35 g

Granola känner många av oss till som något vi har på frukostyoghurten, men nu kommer det som bites för lättare snacking. Det är små fiber- och proteinrika bollar av ugnsrostade nötter och fröer i en smart förpackning som är lätt att ta med sig under dagen. Anyday Granola Bites kommer i två goda smaker, Blåbär och Kokos. 

– Hälsosamma och proteinrika snacks utan onödigt socker och kolhydrater är starkt efterfrågat av våra konsumenter. Naturliga ingredienser som man känner igen är också viktigt. Granola bites är perfekta när det är dags att fylla på energireserven under dagen, säger Sophie Grönlund, produktchef på Anyday.

Anyday erbjuder naturligt hälsosamma produkter med god smak som passar lika bra till frukost som ”on the go” under dagen. Smarta förpackningar som är enkla att ta med sig och så goda att de lätt blir en självklar del av mellanmålet under veckans alla dagar. 

Granola Bites Blåbär och Kokos finns i förpackningar om 35 gram (ca. pris 25 kr) och 125 gram (ca. pris 32,90 kr).

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Granola Bites förpackning 35 g
Granola Bites förpackning 35 g
Ladda ned bild
Granola Bites förpackning125 g
Granola Bites förpackning125 g
Ladda ned bild
Ladda ned bild

Om

Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB
Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB
Svetsarvägen 15
171 41 Solna

077-1111000

Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB

Orkla Confectionery & Snacks Sverige gör livets små stunder större. Vi är en ledande aktör inom kex, snacks och konfektyr med älskade och starka varumärken som OLW, Naturchips, cheez doodles, Göteborgs Kex, Ballerina, Singoalla, Brago, SMASH!, Panda och Anyday i vår portfölj. Huvudkontoret ligger i Solna och företagets produktionsanläggningar finns i Filipstad (snacks), Kungälv (kex/kakor) och Nöbbelöv (potatislager). Bolaget, med ca 600 medarbetare, omsätter ca 1,3 miljarder kronor årligen.

Följ Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum