GoEuro Corp.

GoEuro jämför tåg, buss och flyg i Sverige

Dela

GoEuro blir den första reseplattformen som erbjuder multisök, jämförelse och bokning i Sverige.

Berlin, 10:e maj 2017 GoEuro, reseplattformen för jämförelse och bokning av tåg, bussar och flyg i Europa, har meddelat sin expansion till Sverige och har lagt till SJ, MTR Express, Nettbuss och Swebus till sitt nätverk.

GoEuro är den första plattformen att erbjuda en multisök reseplanerare i Sverige, och expansionen markerar början av företagets expansion till Skandinavien där det lagts till 499 stationer och 295 bussterminaler, något som öppnar upp för tusentals nya rutter för resenärer.

Naren Shaam, VD och grundare av GoEuro kommenterar, “Vi är mycket glada över att lanseras i Sverige, vårt första Skandinaviska land, för att fortsätta vårt uppdrag att integrera all mark och flygtransport till en enda bokningsplattform.”

"Eftersom Sverige är en ganska fragmenterad marknad, kommer GoEuro hjälpa kunderna att hitta sin idealiska resa genom att låta dem jämföra och boka tåg, bussar och flyg i en sökning. Sverige markerar starten på vår skandinaviska resa då vi planerar att täcka hela regionen snart. "

Sverige är den största marknaden i Skandinavien, och GoEuros beslut att ta sig in på den svenska marknaden innan Danmark, Norge och Finland var ett strategiskt beslut för att utnyttja landets växande turistindustri.

Malin Boshuis, chef för internationella marknader för SJ, säger: "Sverige blir alltmer ett attraktivt resmål för resenärer. Vi är mycket nöjda med att samarbeta med GoEuro för att göra det möjligt för besökare att enkelt upptäcka vårt vackra land och uppleva servicen SJ erbjuder. "

Sverige är den 13: e destinationen som erbjuds på GoEuro, som sedan tidigare verkar i Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien, Schweiz, Luxemburg, Belgien, Nederländerna, Österrike, Polen och Tjeckien.

Elvir Rascic, försäljningschef på Nettbuss säger: "GoEuro når ut till nya resenärer som söker transportförbindelser i Sverige och, med tanke på att de digitala omgivningarna ständigt utvecklas, tror vi starkt att GoEuro är rätt partner för oss."

I motsats till traditionella online-bokningsplattformar, förbättrar GoEuro reseplaneringsupplevelsen genom att tillåta användare att söka efter restid eller pris för tåg, bussar och flyg samt erbjuda en lösning på konsumenternas önskemål att utforska destinationer även utanför de vanligaste rutterna.

I oktober 2016 meddelade GoEuro stängningen av sin serie C-finansieringsrunda, totalt 70 miljoner dollar, ledd av Silverlake Kraftwerk och Kleiner Perkins Caufield & Byers.

För mer information om GoEuro, besök www.goeuro.se. 

Nyckelord

Dokument

Länkar

Om

GoEuro Corp.GoEuro är en reseplattform som gör det möjligt för kunder att hitta och boka tåg, bussar och flyg över hela Europa. Genom att samarbeta med över 500 europeiska transportoperatörer, revolutionerar GoEuro reseplaneringsupplevelsen, ger kunderna fler valmöjligheter, genomskinlig prissättning och enklare bokning.

GoEuro gör det möjligt för resenärer att söka efter vilken plats som helst, inklusive städer, städer och byar, som visar de bästa möjliga transportkombinationerna, samtidigt som man eliminerar behovet av att besöka flera webbplatser för att planera hela resan. Med GoEuro är reseplanering enkel, flexibel och personlig.

Resan startar sitt huvudkontor i Berlin med över 200 anställda från mer än 40 olika länder. Den senaste finansieringsrundan på totalt 70 miljoner dollar, ledd av Silver Lake Kraftwerk och Kleiner Perkins Caufield & Byers, meddelades i oktober 2016.

Presskontakt

Lisa Weiertz

lisa.weiertz@goeuro.com

Följ GoEuro Corp.

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från GoEuro Corp.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum