Consid

Google och Consid utbildar Jönköpings företagare

Dela

I veckan intar Google Jönköping för att ge småföretagare där en möjlighet att förbättra sina digitala kunskaper. Consid är ett av de företag som deltar i utbildningsinsatsen och kommer bland annat att ge kurser i hur man tar fram den perfekta appen för sitt företag.

Peter Hellgren, vd Consid.

-Det är viktigt att vi hjälps åt och stöttar mindre företag. Pandemin har slagit hårt mot många företag och vi hoppas att den här utbildningsinsatsen kan vara en liten hjälp på vägen, säger Peter Hellgren, vd Consid.

Digitalakademin startades av Google år 2015. Fram tills idag har över 150 000 företag och privatpersoner utbildats i digitala kunskaper. I år är Sverigeturnén virtuell och erbjuder kostnadsfria livestreamade kurser i samtliga län. Målsättningen är att utbilda 21 000 företag i alla Sveriges 21 län under 2021. Nu har turen kommit till Jönköping och Consid deltar med kompetens.

-Jag kommer att lära ut hur man kan använda datadrivna utvecklingsmetoder för att göra den perfekta appen. Jag kommer att ge konkreta exempel på hur man praktiskt kan använda data för att designa bättre applikationer och produkter. Jag tar upp hela kedjan, från datainsamling till analys och implementering, säger Jimmy Mogrip.

Jimmy Mogrip, Data Scientist Consid.

Jimmy Mogrip är beteendevetaren som blev Data Scientist. Under de senaste tio åren har han arbetat som konsult på Consid och hjälpt några av nordens största bolag med att bli mer datadrivna samtidigt som han aldrig någonsin glömmer bort människor och de beteenden som finns bakom siffrorna. Han har skrivit boken ”Uppkopplad, urkopplad, avkopplad: Så missbrukar vi skärmen och så kan vi koppla bort den”.

Martin Edenström anlitas ofta som expert i media när det handlar om marketing automation. Han är regionchef för Consid i Stockholm och kommer att hålla föreläsningen "Vinn slaget om kunderna - framtiden finns i automatiserad marknadsföring”.

Martin Edenström, Consid.

-Marketing Automation innebär att man triggar marknads- och säljdrivande kommunikation med dynamiskt genererad data. Den som blir skicklig på att nyttja data vinner slaget om kunderna. Som företagare idag är det bra att ha en uppfattning om vad martech är och att kunna utnyttja det för att höras genom bruset, säger Martin Edenström.

På torsdag kl 13 livesänds kursen "Från prototyp till färdig produkt”, med Jimmy Mogrip.

https://digitillvaxt.se/livestream/jonkoping/fran-prototyp-till-fardig-produkt

På fredag kl 13 livesänds kursen "Vinn slaget om kunderna - framtiden finns i automatiserad marknadsföring”, med Martin Edenström. 

https://digitillvaxt.se/livestream/jonkoping/vinn-slaget-om-kunderna-framtiden-finns-i-automatiserad-marknadsforing

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Ladda ned bild
Peter Hellgren, Consid.
Peter Hellgren, Consid.
Ladda ned bild
Jimmy Mogrip, Consid.
Jimmy Mogrip, Consid.
Ladda ned bild
Martin Edenström, Consid.
Martin Edenström, Consid.
Ladda ned bild

Om

Consid
Consid
Lillsjöraden 22
553 20 Jönköping

036-12 02 10https://consid.se/

Consid är ett av Sveriges snabbast växande företag som erbjuder konsulttjänster inom it, management och digital marknadsföring. Företaget har kontor i Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro, Norrköping, Linköping, Nyköping, Göteborg, Halmstad, Malmö, Helsingborg, Karlshamn, Karlskrona, Kristianstad, Kalmar, Ljungby, Värnamo, Växjö, Jönköping, Borås, Karlstad, Gävle och Sundsvall. Consid startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag över 1 300 anställda och omsätter över en miljard kronor.

Läs mer på www.consid.se.

Följ Consid

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Consid

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum