Googles Pixelmobil välkomnas till Sverige av Halebop

Dela
Halebop är en av två utvalda mobiloperatörer som får sälja de eftertraktade Pixel-telefonerna från Google. Det är första gången mobilerna släpps på den nordiska marknaden och försäljningstrycket förväntas bli högt. Lansering sker den 13 oktober i Sverige men redan från och med idag, den 6 oktober, går det att förköpa mobilerna på halebop.se.
Google Pixel
Google Pixel


Tidigare idag presenterade Google att de nu kommer börja sälja sina Pixelmobiler även i Sverige. Men redan nu går det att förköpa dem på halebop.se. Det är mobilerna Google Pixel 7, Google Pixel 7 Pro och Google Pixel 6A som går att förköpa.

– Pixel-mobilen är en stor snackis internationellt, de är innovativa, snygga och prisvärda. På Halebop är vi glada att få rulla ut röda mattan för att välkomna den även till Sverige. Våra kunder vill ha det senaste och därför är det extra kul att de valt oss som återförsäljare, säger Nicklas Stuxgren, Head of Halebop.

Från och med idag, den 6 oktober, går det att förköpa mobilerna på halebop.se. Leverans sker från och med den 13 oktober. Vid köp av någon av Pixelmodellerna kommer Halebops populäraste abonnemang att laddas med trippel eller dubbel surf. Det betyder att 20GB blir 60GB och 50GB blir 100GB. Dessutom erbjuds kunder 1 200 kronor om de dumpar sin gamla lur hos Halebop. Förköpserbjudandet gäller från den 6 oktober och endast vid köp av nya Google Pixel-serien på halebop.se.

– Pixelmobilerna har seglat upp som experternas Androidfavorit och vi vet att det finns personer här i Sverige som väntat tålmodigt. Hängivna anhängare har till och med direktimporterat mobilerna på egen hand från utländska leverantörer, men nu är väntan för Sverige över!, avslutar Nicklas Stuxgren.

Nyckelord

Kontakter

Maria Hazard, presskontakt Halebop, maria.hazard@obeya.se, 070-355 90 70

Bilder

Google Pixel
Google Pixel
Ladda ned bild
Google Pixel 6a Charcoal
Google Pixel 6a Charcoal
Ladda ned bild
Google Pixel 7 Lemongrass
Google Pixel 7 Lemongrass
Ladda ned bild
Google Pixel 7 Pro Hazel
Google Pixel 7 Pro Hazel
Ladda ned bild

Om

Halebop
Halebop
Stjärntorget 1
16979 Solna

http://www.halebop.se

Halebop är ett varumärke inom TeliaCompany och vänder sig till unga, digitala och prismedvetna kunder. Vi är en av de största mobiloperatörerna på Svenska marknaden och använder Telias nät för våra tjänster.

Följ Halebop

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Halebop

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum