Göteborg & Co AB

Göteborg & Co söker ny evenemangschef

Dela

Ett av Göteborgs mest spännande jobb blir snart ledigt. Max Markusson som är evenemangschef på Göteborg & Co har bestämt sig för att gå vidare till nya uppgifter.

Volvo Ocean Race är ett av 2018 års stora evenemang i Göteborg.
Volvo Ocean Race är ett av 2018 års stora evenemang i Göteborg.

- Det har gått snart sju år sedan jag började och det har varit en helt otrolig tid. Jag är väldigt tacksam för att ha fått vara med och bidra med en liten del i utvecklingen av Göteborg, säger Max Markusson.

Göteborg står inför ett intensivt evenemangsår med bland annat Volvo Ocean Race, Nordea Masters och Euro Pride samtidigt med Kulturkalaset. Max kommer vara kvar på sin tjänst fram till början av juni.

- Det är alltid tråkigt när uppskattade medarbetare väljer att sluta. Max är en otrolig tillgång och jag kan bara gratulera hans framtida uppdragsgivare. Vi kommer omgående att börja rekryteringen av hans efterträdare som evenemangschef och har goda förhoppningar om att hitta rätt person, säger Camilla Nyman VD på Göteborg & Co.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Volvo Ocean Race är ett av 2018 års stora evenemang i Göteborg.
Volvo Ocean Race är ett av 2018 års stora evenemang i Göteborg.
Ladda ned bild

Om

Göteborg & Co AB
Göteborg & Co AB
Mässans gata 8
412 51 Göteborg

+46 (0)31-368 40 00http://goteborgco.se

Göteborg & Co:s uppdrag är att få fler att upptäcka och välja Göteborg. Det görs genom att i bred samverkan leda och driva utvecklingen av Göteborg som hållbar destination så att alla som lever och verkar här gynnas av en växande besöksnäring.

Göteborg & Co är moderbolag i klustret Turism,Kultur & Evenemang där Liseberg, Got Event och Göteborgs Stadsteater ingår. Göteborg & Co är en del av Göteborgs Stad.

Ladda ner bilder från vår mediabank.

Följ Göteborg & Co AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Göteborg & Co AB

Historiskt beslut om utformningen av Göteborgs jubileumsår 202120.12.2018 18:45:00Pressmeddelande

Under flera år har tusentals engagerats i stadens utveckling med Göteborgs 400-årsjubileum som milstolpe och katalysator. Många jubileumsatsningar har redan börjat förverkligas utifrån göteborgarnas idéer, för att skapa bestående värden och avtryck för framtiden. Nu är det dags att planera jubileumsåret 2021 och fira det som alla tillsammans åstadkommit på vägen till jubileet. Under torsdagen 20 december tog kommunfullmäktige beslut om hur Jubileumsåret ska utformas.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum