Clarion Hotel Post

Göteborgshotell först i Sverige med nytt middagsbiokoncept

Dela

Clarion Hotel Post hämtar inspiration från USA till sin lansering av Post Dine-In Theatre, ett helt nytt middagsbiokoncept i Sverige. På premiären den 4e Maj (Star Wars-dagen) visas The Force Awakens till en 2-rätters middag i sann Star Wars-tappning.

Hotellet bryter ny is i bio- och underhållningsbranschen med Post Dine-In Theatre - ett koncept som förenar restaurang och biograf i ett. Genom att ha en bar, underhållning och en dekoration anpassad till filmvisningen skapas helt unik biografmiljö.

- För oss är det spännande och viktigt att vara först med nya koncept och att fortsätta utvecklas för att ligga i framkant, säger Martin Wiholm, Food & Beverage Manager på Clarion Hotel Post.

Elegant tolkning

Dine-In Theatre på Clarion Hotel Post skiljer sig från den amerikanska versionen. 

Istället för en pizzaslice så satsar vi på kvalitet och serverar en vällagad 2-rätters middag med en nära anknytning till temat för kvällen. Utöver det kommer det finnas kiosk, bar och tematisk underhållning på plats, säger Erik Sjölin, Marketing Coordinator på Clarion Hotel Post.

I lokalen hittar vi dekoration anpassad till temat och för att ge en bra filmupplevelse i biografstuk finns storbildsprojektor, mäktigt ljud och det viktigaste av allt - popcorn!

Temainspirerad middagsbio

Nu när filmen The Force Awakens rullat färdigt på bio och årets upplaga av Sci-Fi-mässan är avklarad så är Star Wars-hypen påtaglig i Göteborg. Att första upplagan av Dine-In Theatre blir i samma tema faller sig naturligt, speciellt då 4e maj är Star Wars-dagen (May the fourth be with you). 

På Post Dine-In Theatres evenemangssida hittar vi middagsmenyn som även den är inspirerad av Star Wars. Vad sägs om Lukes Långbakade Midribs som huvudrätt och Vaders Vaniljpannacotta till efterrätt, signerad Årets Konditor 2013 - Patrik Fredriksson.

Utöver middagen kommer bl.a Luke Skywalker, Chewbacca, Darth Vader och flera andra karaktärer från filmerna finnas på plats för mingel och fotografier.

Biljetterna kostar 595 (inkl bokningsavgift) och kan köpas via Post Dine-in Theatres evenemangssida eller denna billjettlänk.

Clarion Hotel Post har uppförts i en av stadens mest anrika byggnader- det gamla Posthuset. Atmosfären är sofistikerad men samtidigt avslappnad och skapar en perfekt scen för evenemang och banketter samt blir en ny mötesplats för hela Göteborg. Hotellet erbjuder ett brett utbud av gastronomiska upplevelser med restaurangerna Norda Bar & Grill och vRÅ - Swedish ingredients - Japanese flavors. Det centrala läget i staden tillsammans med hög komfort, förstklassig design och gastronomi samt ett brett utbud av mötessalar, gör hotellet till ett naturligt val för både mindre och större konferenser. Den unika atmosfären i Posthallen med dess stora terrass med utsikt över staden erbjuder Clarion Hotel Post en miljö för stora som små evenemang.

Clarion Hotel är levande mötesplatser, centralt belägna konferens-, event, och affärshotell, drivna av passion. Sex år i rad har Clarion Hotel blivit utsedd till Sveriges bästa hotellkedja genom Grand Travel Award, ett pris som röstas fram av 1200 resesäljare. Clarion Hotel tillhör hotellkoncernen Nordic Choice Hotels. Mer information om Clarion Hotel www.choice.se/clarion

Nordic Choice Hotels är Nordens största hotellkedja med 189 hotell och 12 000 anställda i Skandinavien och Baltikum. Företaget marknadsför kedjorna Comfort, Quality Hotels, Quality Resort, Clarion Collection och Clarion, samt 15 unika hotellpärlor inom Nordic Hotels & Resorts. Samtliga hotell är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

 

Nyckelord

Bilder

Om

Clarion Hotel Post
Clarion Hotel Post
Drottningtorget 10
411 03 Göteborg

+46 31 61 90 00http://www.clarionpost.se/

Clarion Hotel Post har uppförts i en av stadens mest anrika byggnader - det gamla Posthuset. Atmosfären är sofistikerad men samtidigt avslappnad och skapar en perfekt scen för evenemang och banketter samt blir en ny livlig mötesplats för hela Göteborg.

Hotellet erbjuder ett brett utbud av gastronomiska upplevelser med restaurangerna Norda och vRÅ - swedish ingredients - japanese flavors.

Det centrala läget i staden tillsammans med hög komfort, förstklassig design och gastronomi samt ett brett utbud av mötessalar, gör hotellet till ett naturligt val för både mindre och större konferenser. Den unika atmosfären i Posthallen med dess stora terrass med utsikt över staden erbjuder Clarion Hotel Post en miljö för stora som små evenemang.

Följ Clarion Hotel Post

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Clarion Hotel Post

MED NYA UNDERKLÄDER SKA HAN VINNA THE WORLD COCKTAIL CHAMPIONSHIP1.10.2018 16:38Pressmeddelande

Snart kan det finnas två världsmästare under det gamla posthusets tak. Joel Konza som tidigare i vår blev ”Årets Bartender 2018” åker nästa vecka till Tallin för att representera Sverige i ”The world cocktail championship”, som anordnas årligen av international bartender association. Joel kommer att tävla i kategorin ”sparkling wine”, där har han tagit fram en drink som han valt kalla Jenny Lind, efter operasångaren från 1850-talet som bär samma namn som gatan han bor på i Göteborg.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum