Norrköpings kommun

Gratis guidningar i Norrköping i sommar

Dela

I sommar bjuder Norrköpings kommun på alla guidningar i kommunens egen regi. Anledningen är den annorlunda situationen i år då ovanligt många kommer att tillbringa sin semester på hemmaplan.

Foto: Peter Holgersson
Foto: Peter Holgersson

– Framför allt gör vi det här för alla de norrköpingsbor som i sommar kommer att ha semester hemma, men självklart kommer även besökare utifrån att kunna dra nytta av detta. Vi vill vara med och bidra till positiva upplevelser i vår egen stad, som både är otroligt vacker och har mycket att berätta om, säger Louise Flygt, kommunikationsdirektör.

Kommunen bjuder på samtliga guidningar man är värd för under juli och augusti. Priset för en guidning är normalt sett 85 kronor för vuxna och 40 kronor för barn. Max antal deltagare på guidningarna är 15 personer för att man ska kunna hålla avstånd enligt de rekommendationer som råder i samband med covid-19. I år är det därför även extra viktigt med förbokning antingen via webben eller kontaktcenter.

Mer information om guidningarna

Kontakt:
Louise Flygt
Titel: kommunikationsdirektör
Telefon: 076-128 11 94

__________________________________________________
Avsändare: Caroline Amnéus, presskommunikatör
Telefon: 0730-20 17 18

Bilder

Foto: Peter Holgersson
Foto: Peter Holgersson
Ladda ned bild

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

Norrköpings kommun överklagar Arbetsmiljöverkets förbud29.7.2020 15:52:00 CESTPressmeddelande

Arbetsmiljöverket har förbjudit användningen av visir utan CE-märkning eller med tillfälligt tillstånd från Arbetsmiljöverket. Det efter ett tillsynsbesök på hemtjänstenheten Bygdevägen 15. Om visiren används av medarbetarna på enheten tvingas kommunen betala 100 000 kronor. När visiren köptes in hade Arbetsmiljöverket meddelat att arbetsgivare inte riskerar sanktionsavgifter för skyddsutrustning som saknar CE-märkning eller tillfälligt tillstånd.

Väcker nyfikenhet för Norrköping9.7.2020 13:00:00 CESTPressmeddelande

Näringslivet i Norrköping har stått inför stora utmaningar under våren. Pandemin har begränsat företagarnas möjligheter till tillväxt och utveckling. Norrköpings kommun arbetar med flera delar för att stötta näringslivet. I dagarna har en infopunkt placerats vid Kolmårdens djurpark där fyra feriearbetare och personal från kontaktcenter finns behjälpliga för att berätta om Norrköping. Syftet är att väcka intresset för Norrköping och stärka besöksnäringen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum