Norrköpings kommun

Grattis till silvret, IFK Norrköping!

Dela

Norrköpings kommun gratulerar IFK Norrköping till silver i allsvenskan 2018. En insats som ger en hedersam placering i den högsta svenska serien i fotboll för herrar. Det allsvenska silvret ger glans till klubben och idrottsstaden Norrköping.

Efter den sista omgången i allsvenskan i fotboll för herrar står det klart att IFK Norrköping tar en hedrande andraplats. Bedriften innebär att klubben kvalificerat sig för spel ute i Europa och stärker sin position som topplag i den svenska fotbollseliten.

– Jag vill rikta ett stort tack till IFK för den spelglädje och spänning som de bjudit oss som följer allsvenskan på. Det räckte inte riktigt hela vägen till guldet den här gången, men laget har visat att det tillhör allsvensk toppklass och har verkligen presterat fantastiskt i år. Jag tror jag talar för hela Norrköping när jag säger att vi delar glädjen och stoltheten med klubben, säger Lars Stjernkvist (S), kommunstyrelsens ordförande.

– Stort grattis till IFK Norrköping, vilken otroligt fin säsong laget och föreningen presterat. Förutom glädjen och inspirationen som det ger Norrköpingsborna och alla som spelar, leder och tittar på fotboll på alla nivåer, skänker silvret guldglans till idrottsstaden långt utanför kommunens gränser. Vilka ambassadörer för Norrköping! säger Louise Flygt, kommunikationsdirektör.

Kontaktpersoner:
Lars Stjernkvist (S)
Titel: ordförande kommunstyrelsen
Telefon: 0705-27 26 27

Louise Flygt
Titel: kommunikationsdirektör
Telefon: 0761-28 11 94

_________________________________________________________________________
Avsändare: Maria Björk Hummelgren, presskommunikatör
Telefon: 072-598 66 75

Bilder

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

Pressinbjudan: Fyra år med Norrköpings filmfond – så har det gått12.12.2018 15:33Pressinbjudan

2018 blev året som Norrköping etablerade sig som filmstad, med såväl framgångsrika biofilmer och tv-produktioner som en starkt växande filmnäring i kommunen. Norrköpings filmfond, som initierades för fyra år sedan, har bidragit till framgångarna genom att kontinuerligt stötta olika typer av produktioner som helt eller delvis förläggs i Norrköping. När flera av produktionerna nu har lanserats kan man se hur de mottagits och vad de konkret betytt för Norrköping.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum