Värmdö Kommun

Greger Ragnarsson ny samhällsbyggnadschef i Värmdö

Dela

Vi välkomnar Greger Ragnarsson i rollen som ny samhällsbyggnadschef i Värmdö kommun. Greger kommer närmst från motsvarande roll i Örkelljunga kommun och börjar sitt uppdrag i Värmdö den 1 mars.

Fotograf: Niclas Ingvarsson Trelleborg
Fotograf: Niclas Ingvarsson Trelleborg

Cecilia Lejon, kommundirektör i Värmdö, är glad över att en av kommunens mest ansvarstyngda chefsroller nu är tillsatt:

Jag är glad över att vi nått i mål med den här viktiga rekryteringen. Vi har medvetet valt att låta processen ta tid för att säkerställa rätt person på rätt plats – det känner jag mig trygg i att vi gjort nu i Greger Ragnarsson. Han kommer med sin erfarenhet och kompetens att bidra till vår fortsatta utveckling och jag välkomnar Greger varmt till Värmdö kommun, säger Cecilia Lejon, kommundirektör.  

Med sin bakgrund som samhällsbyggnadschef i Örkelljunga kommun samt bygglovs- och geodatachef i Trelleborg, så ser Lejon att Ragnarsson har egenskaper och erfarenheter som Värmdö kommer ha stor nytta av.

Värmdö är en spännande expansiv kommun. Det är en fantastisk möjlighet att få verka i en av Sveriges snabbast växande kommuner, som dessutom är skärgårdens mittpunkt med allt vad det innebär. Jag ser fram emot att tillsammans med kollegor och medarbetare få bidra i den utvecklingen, säger Greger Ragnarsson.

I sina tidigare uppdrag har Greger även ansvarat för digitalisering av ledningssystem, ärendehanteringssystem och processer inom samhällsbyggnadsområdet. Han ser stora fördelar med att leda i en organisation där hela produktionen finns inom ett kontor, från planering till genomförande och förvaltning:

Det, tillsammans med de möjligheter som finns genom den digitala transformationen, skapar goda förutsättningar för att vi ska lyckas i vårt uppdrag.   

Vi säger varmt välkommen till Värmdö! 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Fotograf: Niclas Ingvarsson Trelleborg
Fotograf: Niclas Ingvarsson Trelleborg
Ladda ned bild

Om

Värmdö Kommun
Värmdö Kommun
Skogsbovägen 9-11
134 81 Gustavsberg

Servicecenter: 08 - 570 470 00http://www.varmdo.se

Värmdö kommun - skärgårdens mötesplats

Värmdö, skärgårdens mötesplats. En unik natur med cirka 44 000 invånare och över 10 000 öar. Inom bara 30 minuter finns Stockholm med alla sina möjligheter. I Gustavsberg finns en lång tradition inom kultur, design och form. Här finns också välkända besöksmål som Sandhamn, Möja, Grinda, Bullerö och Svartsö. Välkommen till Värmdö, en plats för möten mellan människor.

 

 

Följ Värmdö Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Värmdö Kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum