Grums kommun

Grums bibliotek åker med på Båtbussen i sommar!

Dela

I sommar kan du få boktips och låna böcker på Båtbussen!

I sommar gör Grums bibliotek spontanbesök på Båtbussen - linje 97 mellan Grums och Borgvik - när vädret tillåter. Det kommer att finnas möjlighet att låna pocketböcker! Dessutom har de med sig fotbollar eller badbollar som gåvor.

Du känner enklast igen bibliotekspersonalen på de rosa Bibliotek Värmland-t-shirtarna.

-Vi var mycket nöjda med förra årets upplägg då vi körde ”strandbibblan” så i år fortsätter vi med samma koncept på Båtbussen, säger Liselotte Skalare, biblioteksansvarig och barnbibliotekarie på Grums bibliotek.

Om

Grums kommun
Grums kommun
Sveagatan 77
664 80 Grums

0555-420 00http://www.grums.se/

Grums kommun är en Vänerkommun vackert belägen i södra Värmland. Vi är en del av Karlstadsregionen och här bor cirka 9 000 invånare i och omkring orterna Grums, Borgvik, Värmskog, Segmon, Liljedal och Slottsbron.

Följ Grums kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Grums kommun

Bo vill göra samhället mer rättvist18.6.2018 09:10Pressmeddelande

Årets eldsjäl i Grums kommun heter Bo Tegestam och är 81 år gammal. På nationaldagen tilldelades han Grums kommuns nya utmärkelse Årets eldsjäl för sitt mångåriga engagemang inom FUB, föreningen för barn, ungdomar och vuxna med utvecklingsstörning och HSO, handikappföreningarnas samarbetsorgan, numera Funktionsrätt Grums. –Jag har blivit rik, inte på pengar, men på erfarenheter, relationer och glädje, säger Bosse.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum